Marsilya'dan muhteşem geri dönüş! Fitili Cengiz Ünder ateşledi

08.08.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 08.08.2021 - 23:52

Son dakika haberleri... Milli futbolcu Cengiz Ünder'in takımı Olympique Marsilya, deplasmanda Montpellier'i 3-2 mağlup etti. İşte detaylar...

Marsilya'dan muhteşem geri dönüş! Fitili Cengiz Ünder ateşledi

AJANSSPOR - HABER

 

Fransa Ligue 1'de yeni sezonun ilk haftası bugün oynanan Montpellier - Olympique Marsilya maçıyla tamamlandı. Monaco, Olympique Lyon ve Lille gibi favori ekiplerin beraberlikle yetindiği haftada Olympique Marsilya, destansı bir galibiyet aldı. Maçın ilk yarısında 2-0 geriye düşen Sampaoli'nin takımı, ikinci yarıda Cengiz Ünder'in skora yönelik performansıyla 3-2 öne geçti. Cengiz, henüz ligin ilk haftası olmasına karşın 2 gole doğrudan katkı sağladı. 

2 golde de o var

Yaz transfer sezonunda satın alma opsiyonuyla beraber AS Roma'dan kiralanan Cengiz Ünder, Marsilya'da geri dönüşü ateşleyen isim oldu. Montpellier'e karşı ilk yarıda 2-0 geriye düşen ekip, 68. dakikada Ünder'in attığı golle moral buldu. Maçın 75. dakikasında rakip ceza sahası önünde frikik kazanan Cengiz, takımına beraberliği getiren gole aracı oldu. Topun başına geçen Payet, düzgün bir vuruşla skoru 2-2'ye getirdi. Bu golden sadece 5 dakika sonra arkaya sarkan Payet, Montpellier kalecisini bir kez daha çaresiz bıraktı ve Marsilya sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Montpellier - Marsilya maçı yarıda kaldı!
Habere Git

Bu sonuçla birlikte Olympique Marsilya, ligin ilk haftasını Clermont ve Angers'in gerisinde 3. sırada tamamladı. Cengiz Ünder ise, maçın 85. dakikasında yerini Luis Enrique'ye bıraktı. 

Senin için hazırladığımız haberler