Linnes: "Türkler, Haaland ile tanışmaktan korkuyor"

22.03.2021 - 15:56 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 15:59

Türkiye'de Galatasaray forması giyen Martin Linnes, Erling Haaland ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Norveç ile Türkiye arasındaki maça değinen Linnes, Radamel Falcao'nun da Haaland'ın ne yiyip içtiğini merak ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Linnes: "Türkler, Haaland ile tanışmaktan korkuyor"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, sarı-kırmızılı takımın soyunma oadsında konuşulan bir detayı aktardı. Martin Linnes, Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'un genç golcüsü Erling Haaland'ın, Galatasaray soyunma odasında tartışıldığını ifade etti. Detaylar haberde...

Türkiye için en büyük tehditlerden biri Haaland

Haaland, bu sezon Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle dikkati çekmeye devan eden golcü isim takımı adına büyük bir güç. Bundesliga'da 21 maçta 21 gol atan Haaland, Devler Ligi'nde ise her 53 dakikaya gol sığdırdı. Yani Haaland; 6 maçta 10 gol kaydetti.

Falcao, Haaland'ı merak etti

İşte bu performans Galatasaray'ın golcüleri tarafından da konuşuldu. Soyunma odasındaki bir sohbeti anlatan Linnes, Radamel Falcao'nun da Haaland'ın performansıyla yakından ilgilendiğini ifade etti.

"Ne yediğini, içtiğini bile merak ediyorlar"

Linnes, "Her hafta sonu maçlar oynandıktan sonra soyunma odamızda sohbet konusu oluyor. Takım arkadaşlarım soruyor ve merak eediyorlar. Ne yediğini bile merak ediyorlar" dedi.

Falcao, Galatasaray'da kaç gol attı?

Kolombiyalı golcü, Porto, Monaco, Atletico Madrid, Manchester United ve Chelsea formalarını da giymişti. Radamal Falcao, Galatasaray'da 36 maçta 19 gol kaydetti.

Türkiye maçı için flaş sözler: "Türkler onunla tanışmaktan korkuyor"

Öte yandan Linnes, Türkiye ile Norveç arasında oynanacak maçta Haaland'a güveniyor ve iddialı da bir açıklama yapıyor. Linnes, "Evet, Haaland gün boyu herkesin ağzındaydı. Türklerin onunla tanışmaktan korktuğunu düşünüyorum." dedi. Norveç ile Türkiye arasındaki Dünya Kupası Elemeleri maçı Cumartesi günü oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler