Mauro Icardi kariyerinde bir ilki Galatasaray'da yaşadı! İlk kez...

08.03.2024 - 21:40 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 21:59

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'ın Arjantinli golcü futbolcusu Mauro Icardi, kariyerinde bir ilki sarı kırmızılı formayla başardı. İşte tüm detaylar.

Mauro Icardi kariyerinde bir ilki Galatasaray'da yaşadı! İlk kez...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Galatasaray'da Mauro Icardi, kariyerinde bir ilki yaşadı. 31 yaşındaki golcü isim, Kerem Demirbay'ın golünde yaptığı asistle bu sezonki 10. asistini yapmış oldu. Arjantinli golcü kariyerinde ilk kez hem gol hem de asist sayısında çift haneye ulaşmayı başardı.

Galatasaray formasıyla başardı

Geçen sezon Galatasaray formasıyla ve 2016-2017 sezonunda Inter formasıyla bir sezonda 8 asist yapan Arjantinli yıldız futbolcu, bu sezon 37. maçında 10. asistine imza attı ve çift haneye ulaştı.

Kerem Demirbay'a jest yaptı

Galatasaray'ın 64. dakikada kazandığı penaltıda topu Kerem Demirbay'a veren ve hat-trick yapmasını sağlayan Mauro Icardi, daha öncesinde de Kerem Aktürkoğlu'na bu jesti yapmıştı.

Bu sezonki istatistikleri

Galatasaray formasıyla bu sezon 37 maça çıkan Mauro Icardi, bu karşılaşmalarda 21 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Arjantinli golcü futbolcu ilk kez bir sezonda hem gol hem de asist sayısında çift hanelere ulaştı.

Yeni saçıyla ilk gol

Mauro Icardi bugün Dünya Kadınlar Günü'nde eşi Wanda Nara ile çekildiği fotoğrafta saçını boyattığını gösterdi. Ünlü futbolcu saçını pembeye boyadı ve çıktığı ilk maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Ayrıca Icardi, asist sayısında da çift haneyi görerek yeni saçıyla etkili bir maç çıkarmayı bildi.

Senin için hazırladığımız haberler