Mauro Icardi, Wanda Nara'ya savaş açtı! Darbe üstüne darbe

25.01.2023 - 11:48 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 11:57

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, boşandığı eşi Wanda Nara'ya verdiği özel jetini geri aldı, kredi kartını kapattı. Icardi'nin çocuklarıyla ilgili velayet davası açacağı öğrenildi.

Mauro Icardi, Wanda Nara'ya savaş açtı! Darbe üstüne darbe

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Süper Lig'de zirvede yer almasında özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray derbisinde attığı gollerle büyük katkı sağlayan Arjantinli Mauro Icardi, aynı zamanda Wanda Nara ile ilişkisi nedeniyle magazin dünyasında da popüler bir isim. 

Icardi, köprüleri attı

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Icardi, boşandığı eşi Wanda Nara ile bütün köprüleri attı. Böylece bir küs bir barışık giden eski evlilerin ilişikisi yeni bir evreye girdi.

Jetini geri aldı

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Mauro Icardi, kendisine ait olan ancak  Wanda Nara'nın kullandığı özel jeti geri aldı. 

İlgini Çekebilir
Icardi ailesi karıştı! Bikinili Wanda Nara... İğrenç
Habere Git

Kredi kartını bloke ettirdi

Arjantinli futbolcunun bir başka hamlesi ise kendisi adına olan ve Wanda Nara'nın kullandığı kredi kartlarını bloke ettirmesi oldu. 

Wanda Nara sinir krizi geçirdi

Wanda Nara, kredi kartlarının bloke edildiğini bir mağaçada alışveriş yaptıktan sonra kasada öğrendi. Nara'nın mağazada sinir krizi geçirdiği iddia ediliyor. 

Sıra velayet devasında

Mauro Icardi'nin sıradaki hamlesinin çocukları Francesca ve Isabella'nın velayetlerini almak olduğu belirtiliyor. Arjantinli futbolcu, mahkemeye başvuru hazırlığında.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia! Wanda Nara, Icardi'yi evden kovdu
Habere Git

Icardi en azından ortak gözetim istiyor

Avukatlarına talimat veren Icardi, çocuklarının velayetlerini alınmasa bile en azından ortak gözetim altında yaşamaları için karar alınmasını talep ediyor. 

Icardi, Galatasaray'da parlıyor

Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Icardi, sezona hazır başlamamasına ve geçirdiği sakatlığa karşın sarı kırmızılı ekibin en etkili isimlerinden biri oldu.  Süper Lig'de 9 maça çıkan Icardi, 3'ü Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye olmak üzere 6 gol attı ve 4 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler