Mauro Icardi, PSG'ye Telefon Etti: ''Galatasaray Bonservisimi Alacak!''

26.05.2023 - 10:47 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 10:56

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın dünya yıldızı golcü oyuncusu Mauro Icardi, Paris Saint Germain'e telefon ederek, transferde kolaylık yapılmasını istedi. Detaylar...

Mauro Icardi, PSG'ye Telefon Etti: ''Galatasaray Bonservisimi Alacak!''

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın PSG'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı golcü oyuncu Mauro Icardi, bonservisi elinde olan Fransız ekibin arayarak Galatasaray'a transferi için kolaylık yapılmasını istediği iddia edildi. Detaylar...

''Galatasaray'da kalmak istiyorum''

Milliyet Gazetesi yazarlarından Osman Şenher'in yazısında yer alan bilgilere göre, Icardi,  Paris Saint Germain kulübünü arayıp ''Galatasaray’a kolaylık gösterin, ben futbol hayatımı burada devam ettirmek istiyorum'' dediği ifade edildi. 

Taraftarın sevgilisi haline geldi

Galatasaray'da attığı gollerden sonra ‘Aşkın olayım’ şarkısı çalmasıyla tüm taraftarlar stadyumda söylemeye başladı. Daha sonra sosyal medya da gündeme gelmesiyle Icardi'de şarkıyı benimseyerek sosyal medya hesabın video çekti. Taraftar, Arjantinli oyuncunun bonservisinin alınması için sosyal medyadan kampanya düzenlemeye devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da flaş ayrılık: Anlaşma sağlandı!
Habere Git

Galatasaray, bonservisini istedi

PSG ile bonservis konusunda görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Icardi'nin bonservisi için ödenecek tutarda anlaşma sağlamaya çalışıyor. Cim Bom, yıldız oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak yıllık 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor.

Galatasaray, 10 milyon ödeyebilir

Galatasaray, PSG ile bonservis bedeli konusunda 10 milyon Euro'nun altında bir miktar ile anlaşmak istediği iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda mutlaka Icardi'nin bonservisini alarak golcü oyuncu arayışına girmek istemediği ifade edildi.

Icardi'nin performansı

Galatasaray forması ile toplam 24 resmi karşılaşmada forma giydi. Arjantinli yıldız söz konusu maçlarda 20 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 8 kez gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler