Son dakika: Max Kruse eski takımı Wolfsburg'a transfer oldu

30.01.2022 - 20:44 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 21:01

Son dakika: Bundesliga'da Union Berlin takımında oynayan eski Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, 5,5 yıl önce ayrıldığı takımı Wolfsburg'a transfer oldu.

Son dakika: Max Kruse eski takımı Wolfsburg'a transfer oldu

AJANSSPOR - HABER

2020'de Fenerbahçe'den ayrılarak Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin'e transfer olan tecrübeli oyuncu Max Kruse, 5,5 yıl önce ayrıldığı takımı Wolfsburg'a geri döndü

Max Kruse, Wolfsburg teknik direktörü Kohfeldt ile beraber çalıştı

Bundesliga ekibinden yapılan açıklamada, Max Kruse ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Ayrıca Kruse, şu andaki Wolfsburg TD Kohfeldt ile W.Bremen'de beraber çalışmış olması dikkat çekti. Max Kruse 2015- 2016 sezonunda Wolfsburg takımında görev almıştı. Başarılı futbolcu o dönem takımdayken 32 maça çıkarak 6 gol attı. 

Max Kruse'nin performansı

33 yaşındaki on numara bu sezon 23 maçta sahaya çıktı. Max Kruse bu müsabakalarda 8 gol attı, tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal açıkladı! Gelecek transferler ve gidecekler...
Habere Git

Fenerbahçe'deki sözleşmesi gündem olmuştu

Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan Max Kruse, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada en iyi sözleşmesini Fenerbahçe ile yaptığını açıklamıştı. Fenerbahçe'den tam olarak ne kadar kazandığı sorulan Kruse, "Yılda ortalama üç milyon euro net olduğunu söyleyebilirim. Daha fazlasını söyleyemem" yanıtını verdi.

Fenerbahçe'de 27 maça çıkan Kruse, 7 gol atarken 8 kez de asist yapma başarısı göstermişti

Senin için hazırladığımız haberler