Max Kruse için ilginç sözler: "Bekçi köpeği gibi..."

16.04.2021 - 15:17 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 16:49

Almanya Ligi'nde Union Berlin forması giyen Max Kruse ile ilgili Stuttgart'tan dikkati çeken bir açıklama geldi. Teknik direktör Matarazzo neler söyledi? İşte yanıtı...

Max Kruse için ilginç sözler: "Bekçi köpeği gibi..."

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi'nin (Bundesliga) 29. haftasında Union Berlin ile Stuttgart takımları karşı karşıya gelecek. Union Berlin adına en önemli kozlardan biri olarak Max Kruse gösteriliyor. Stuttgart'tan Kruse ile ilgili bir yorum geldi. Detaylar haberde...

Matarazzo'dan Union Berlin maçı öncesi uyarı

Stuttgart Teknik Direktörü Pellegrino Matarazzo, Union Berlin'in etkili isimlerinden biri olan Max Kruse ile ilgili oyuncularına uyarılarda bulundu. 

Berlin maçı için planları ne?

Pellegrino Matarazzo rakiplerine saygı duyduğunu ifade ederek, "Ligde iç sahada kolay kolay yenilmiyorlar. Ligde 13 maçla en çok beraberliği aldılar. Son derece sertler. Maçta belli bir kararlılığa sahip olmalıyız. Oyun planımıza sadık kalmalı ve gol bularak kazanmalıyız" dedi.

"Kruse'nin başına bekçi köpeği gibi oyuncu dikmeyeceğiz"

Max Kruse'nin fark yaratabilecek bir oyuncu olduğunu dile getiren Matarazzo, "Son derece çevik. Her zaman atakta olmayı düşünen bir oyuncu. Bağlantıları kuran bir oyuncu olarak önemli bir rol oynuyor. Ama onun başına bekçi köpeği gibi birini dikip, onu tuvalete kadar kovalayacak değiliz" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler