Max Kruse'den rakibine: "Sen hangi maçtaydın?"

13.01.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 15:57

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından biri olan ve kariyerine Union Berlin'de devam eden Max Kruse, rakip takımın futbolcusunu eleştirdi. Kruse, rakibi hakkında sosyal medyadan hangi açıklamaları yaptı? İşte detaylar...

Max Kruse'den rakibine: "Sen hangi maçtaydın?"

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi ekiplerinden Union Berlin, ligde son oynadığı Wolfsburg maçında sahadan 2-2'li eşitlikle ayrıldı. Union Berlin forması giyen Max Kruse, Wolfsburgûn forvet oyuncusu Wout Weghorst'u eleştirdi. Kruse, eski takımının golcüsüne sosyal medya üzerinden seslendi. İşte detaylar...

Wolfsburg 10 kişiyle Union Berlin'den 1 puanı kopardı

Union Berlin sahasında oynadığı karşılaşmada Wolfsburg karşısında 2-1 öndeydi. Dakikalar 65'i gösterdiğinde hakem Patrick Ittrich penaltıya hükmetti. Wolfsburg, Wout Weghorst'un attığı golle durumu 2-2'ye getirdi.

"İyi futbolu tercih ediyoruz" sözlerine Kruse'den yanıt

Wout Weghorst, 10 kişi kalmalarına karşın 1 puan almalarından memnun olduğunu ifade etti. Rakiplerinin biraz çekingen oynadığını ve iyi futbol sergilemediğini düşünen Hollandalı golcü, "Her şeyden öte iyi futbolu tercih ediyoruz" sözlerine Max Kruse'den yanıt geldi.

Kruse: "Hangi maçı izlediğini bilmiyorum"

Sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan Max Kruse iyi futbol oynadıklarını düşünüyor. Kruse, isim vermeden yaptığı eleştiride, "Hangi maçı izlediğini bilmiyorum" dedi ve Hollandalı Wout Weghorst'u eleştirdi.

Daha sonra ılımlı mesaj

Kruse daha sonra Wolfsburg'un eski takımı olduğunu hatırladı ve uzlaşmacı bir açıklama daha yaptı. Kruse, "15 maç sonunda bizden daha iyi oynuyorsanız öne geçmeyi hak ediyorsunuz demektir. Union olarak 5. sıradayız ve öndeyiz. Wolfsburg'a bu sezon için en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Kruse bu sezon kaç gol attı?

Bu sezon Union Berlin ekibinin saha içindeki en önemli isimlerininin başında gelen Kruse, 10 maçta 6 gol 5 asistlik katkı yaptı. Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Kruse, geçen sezon sarı-lacivertlilerde 23 maçta 7 gol 7 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler