Gaziantep FK'da Maxim ve Muhammed Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi

13.12.2021 - 22:56 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 23:00

Süper Lig'in 16'ncı haftasında sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Gaziantep FK'ta futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep FK'da Maxim ve Muhammed Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Gaziantep FK, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti. Gaziantep FK'nın gollerini Figueiredo(2) ve Maxim atarken Fenerbahçe'ye golleri Mesut Özil ve Zajc'ın golleri yetmedi.

Karşılaşma sonrarı Gaziantep FK'lı futbolcular açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK'nın ikinci golünü atan Maxim,maç sonu şöyle konuştu:

 

"Birlikte oynayınca neler yapacağımızı gösterdi"

 

"Kendimden ziyade takımın performansını öne çıkarmak isterim. Birlikte oynaayınca neler yapacağımızı gösterdik. Bir oyuncudan söz etmek gerekirse Joao’yu söylerim. 2 gol attı, bir penaltı kazandırdı. Göztepe maçaında istediklerimizi yapamamıştık. Bugün kazandık. Fenerbahçe gibi bir takıma 3 gol atmak kolay bir iş değil. Penaltılarda sorumluluk alınması gerekiyor. Ben de bunun bilincindeyim. İşim o topu alıp filelere göndermek. Bunun dışında da gol atmak için çalışıyorum. Umarım devamı gelir."

Muhammet Demir ise şu ifadeleri kullandı:

 

Muhammet Demir: "Öyle veya böyle golü buluyoruz"

 

"Alt sıralarda kalmıştık ama yukardaki sıralarla aramız da çok açık değildi. Geçen hafta Göztepe maçını kaybetmiştik. Fenerbahçe gibi büyük bir takımı yenip hem moral hem de puana ihtiyacımız vardı. Maç öncesi de bunu konuştuk. İç sahada zaten kuvvetliyiz. Öyle veya böyle golü buluyoruz. Fenerbahçe gibi büyük bir takımı yendik. Çok mutluyuz bundan dolayı."

Senin için hazırladığımız haberler