Kylian Mbappe'nin Sözleşmesindeki Şok Madde! Real Madrid... | Transfer Haberleri

09.03.2023 - 11:40 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 11:46

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain forması giyen Fransız yıldız Kylian Mbappe, Real Madrid ve geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Kylian Mbappe'nin Sözleşmesindeki Şok Madde! Real Madrid... | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Bayern Münih, Paris Saint-Germain'i 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Mbappe'den Bayern Münih ve sözleşme açıklaması

PSG'de Fransız yıldız Kylian Mbappe, karşılaşma sonrası hem elenmeleri hem de geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Gerçekten de hayal kırıklığına uğradık"

RMC Sport'a konuşan yıldız oyuncu, "Gerçekten de hayal kırıklığına uğradık. Kendimizi sorgulamalı ve daha iyi çalışmalıyız. İki takımın da durumuna baktığınız da aslında çok şey kaçırmış değiliz, iki takım da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için kadrolarını kurdu. Sezon başında ilk basın toplantısında Şampiyonlar Ligi için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı söylemiştim. Şimdi kendimizi sorgulayacağız ve ligde geri kalan hayatımıza devam edeceğiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, 4 ay sonra Avrupa'da! Rakip Sevilla...
Habere Git

Mbappe, Real Madrid iddialarına yanıt verdi

Real Madrid'e gidip gitmeyeceği ile ilgili soruya da yanıt veren Mbappe, "Hayır, hayır. Şu an geleceğimi düşünmüyorum. Bu konuda sakinim. Şu an düşündüğüm tek şey Fransa Ligi'ni kazanmak, sonrasına bakarız" ifadelerini kullandı.

Mbappe'nin sözleşmesinde yer alan madde ortaya çıktı

Öte yandan, Kylian Mbappe'nin sözleşmesindeki olağanüstü Şampiyonlar Ligi maddesi de ortaya çıktı. Paris Saint-Germain bu yıl Şampiyonlar Ligi'ni kazansaydı Kylian Mbappe'nin sözleşmesi 2024-25 sezonunun sonuna kadar otomatik olarak yenilenecekti.

PSG'deki geleceğiyle ilgili kritik bir yılda olan Kylian Mbappe'nin, sezon sonuna kadar sözleşmesinin 2024'te mi yoksa bir yıl sonra mı biteceğine dair bir karara varması gerekiyor. Goal'in Mundo Deportivo'dan derlediği habere göre, eğer PSG bu yıl Şampiyonlar Ligi'ni kazansaydı Kylian Mbappe'nin bu seçim şansı elinden alınıyordu ve sözleşmesi otomatik olarak 2024-25 sezonunun sonuna kadar uzuyordu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Icardi planı! Bonservisi alınamazsa alternatifi belli
Habere Git

Real Madrid'i reddetmişti

Kylian Mbappe geçtiğimiz yaz Real Madrid'in teklifini reddederek Paris Saint-Germain ile ilk iki yıl için büyük bir anlaşmaya imza attı. Fransız golcü, sözleşmesini 2024-2025 sezonunun sonuna kadar uzatıp uzatmayacağına dair şu ana kadar herhangi bir sinyal vermedi. Ancak uzatma kararı alması durumunda bir yıl daha 100 milyon Euro kazanacak.

30 gol, 8 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden  24 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon forma giydiği 31 maçta 30 gol ve 8 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler