Diagne Premier Lig'de siftahı yaptı! Hem de dev ekibe...

14.02.2021 - 17:25 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 17:58

İngiltere Premier Lig haberleri... Galatasaray'dan West Bromwich Albion ekibine transfer olan Mbaye Diagne, İngiltere'de ilk golünü attı. İşte detaylar...

Diagne Premier Lig'de siftahı yaptı! Hem de dev ekibe...

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray'dan devre arasında ayrılarak İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'a transfer olan Mbaye Diagne, yeni takımındaki ilk golünü attı. Diagne bu golüyle, Ocak 2018'den itibaren Premier Lig'de Manchester United ağlarını en erken havalandıran ikinci futbolcu oldu. Daha önce Eriksen, 11. saniyede United'a gol atmıştı. Detaylar haberde... 

Diagne, WBA'da ilk golünü attı

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında West Bromwich Albion sahasında Manchester United'ı konuk ederken Mbaye Diagne de bu maça ilk 11'de başladı ve siftah yaptı. 

1 gol 1 asiste ulaştı

Diagne, maçın henüz 2. dakikasında Conor Gallagher'ın asistinde topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Diagne, bu sezonki ilk golünü attı. Fulham maçında asist yapan Diagne böylece 1 gol 1 asiste ulaştı.

Daha önce VAR'a takılmıştı

Senegalli golcü Diagne, Tottenham maçında 2 kez topu ağlara göndermiş fakat; ağlara giden topplar VAR uyarısıyla gol değeri kazanmamıştı. Diagne, böylece şanssızlığını kırmış oldu. 

Galatasaray, Diagne transferinden ne kadar kazanacak?

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sezon sonuna kadar İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'a 1.4 milyon Pound karşılığında kiralandığını açıklamıştı.

Galatasaray Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu şekildeydi:

"Profesyonel Futbolcumuz Mbaye Diagne'nin 2020-2021 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda West Bromwich Albion Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre West Bromwich Albion Football Club Limited, Şirketimize net 1.400.000 GBP geçici transfer bedeli ödeyecektir."

Senin için hazırladığımız haberler