Medipol Başakşehir-Gent Maçına Fransız Hakem

13.03.2023 - 15:20 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 15:33

Medipol Başakşehir’in, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ikinci maçında evinde Gent ile oynayacağı müsabakayı Benoit Bastien yönetecek. Detaylar.

Medipol Başakşehir-Gent Maçına Fransız Hakem

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ikinci maçında Başakşehir, 15 Mart çarşamba günü Fatih Terim Stadyumu’nda TSİ 20.00'de Belçika ekibi Gent ile karşılaşacak. Müsabakayı Exxen naklen yayınlayacak.

Hakem Benoit Bastien 

Bu zorlu mücadelede Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien’in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise Jeremie Pignard olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Willy Delajod, AVAR'da da Stephanie Frappart oturacak.

İlk maç berabere bitti

Bilindiği üzere Gent ile Medipol Başakşehir arasında Belçika'da oynanan ilk maç 1-1 berabere bitmişti.

Öte yandan Medipol Başakşehir, dün akşam Süper Lig'de sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu.

Başakşehir, Gent maçı hazırlıklarına başladı

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 15 Mart Çarşamba günü sahasında Belçika'nın Gent ekibiyle yapacağı son 16 turu rövanş maçının hazırlıklarına başladı.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alan çalışmalarıyla devam etti. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Medipol Başakşehir, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler