Medipol Başakşehir’de 8 eksik var

26.02.2021 - 14:39 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 14:42

Son dakika haberleri… Süper Lig’de yarın Antalyaspor’a konuk olacak Medipol Başakşehir sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle sancılı. Aykut Kocaman yönetiminde ilk galibiyetini arayacak turuncu-lacivertlilerde hangi futbolcular forma giyemeyecek? Detaylar haberimizde…

Medipol Başakşehir’de 8 eksik var

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında yarın Fraport TAV Antalyaspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Antalya Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Teknik direktörlüğe Aykut Kocaman’ın getirdikten sonra henüz galibiyet alamayan Başakşehir’de eksiklerin çokluğu dikkat çekiyor. 

Visca yine kadroda yok

İstanbul temsilcisinde kırmızı kart cezalısı Brezilyalı sağ bek Rafael Antalya karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ayrıca Edin Visca, Nacer Chadli, Tolga Ciğerci, Ömer Ali Şahiner, Junior Caiçara, Bolingoli ve Mete Kaan Demir'in de sakatlıkları sürüyor. Mahmut Tekdemir'in durumu ise maç günü netlik kazanacak.

 

Dört futbolcu ceza sınırında

Başakşehir’de bu sezon üçer sarı kart gören Enzo Crivelli, Alexandru Epureanu, Mahmut Tekdemir ve Ömer Ali Şahiner, Fraport TAV Antalyaspor müsabakası öncesi ceza sınırında bulunuyor. Bu dört oyuncu, yarınki karşılaşmada oynayıp kart görmeleri halinde 28. haftadaki İttifak Holding Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Son şampiyon tehlike bölgesinde

Süper Lig’de son 8 maçını kazanamayan ve büyük kriz yaşayan Medipol Başakşehir, haftaya 24 puanla 18. sırada girdi. Son 10 maçını kaybetmeyen Ersun Yanal yönetimindeki ev sahibi Fraport TAV Antalyaspor ise 33 puanla 9. sırada yer alıyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler