Medipol Başakşehir'den şampiyonluk açıklaması!

06.12.2017 - 14:00 | Son Güncellenme: 06.12.2017 - 14:00

Medipol Başakşehir'den şampiyonluk açıklaması!

Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Spor Toto Süper Lig’de zirvede yer almalarını değerlendirdi. Liderliği özlediklerini belirten Saral, UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedefleri hakkında da açıklamalar yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mustafa Saral’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Süper Lig’de lider olmaları hakkında

Liderliği özlemişiz. 30 hafta aradan sonra liderlik koltuğuna oturmak bizim açımızdan çok güzel. Açıkçası çok güzel duygular yaşıyoruz. Biz hafta hafta bakıyoruz. Daha önümüzde 20 haftalık bir periyot var. Önemli olan 34 haftayı lider bitirmek. Şampiyonluğu önemsiyoruz. Geçen sezon Beşiktaş ile çekişmiş ve son maçlarda şampiyonluğu kaçırmıştık. Bu sene tecrübeliyiz. Ayağımız yere basarak, hafta hafta hedefimize doğru ilerleyeceğiz.

“Hedef şampiyon olmak”

Bu sene lig daha çekişmeli geçiyor. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Göztepe, Kayserispor, Bursaspor iddialı. Lig bu sene daha zorlu geçecek. İnşallah biz şampiyon oluruz. Tabii ki 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Pazar günü itibarıyla 24.resmi maçı oynadık. Devre arasına kadar 30 maçla tamamlamayı düşünüyoruz. Bu da ciddi bir rakam. Toplamda ise 50 maçlık bir periyot bizleri bekliyor. Amacımız elbette tüm kulvarlarda başarılı olmak.

“Braga maçında mutlak 3 puan hedefliyoruz”

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Braga maçında 3 puan hedefliyoruz. Tek hedefimiz bu. Bizi bir üst tura taşıması açısından ayrıca Hoffenheim’ın galibiyeti önemli. Bir toplantı yaptık ve maçın önemini anlattık. İnşallah Perşembe günü ülkemizin yüzünü güldürecek skorlar alırız ve bir üst tura yükseliriz.

Başakşehir taraftarlarında artış oluyor mu?

Taraftar tabii ki önemlidir. Ama ilk etapta taraftarın gelmesi için sportif bir başarı olmalı. Rekabet ettiğimiz kulüpler 100 yıllık maziye sahip. Biz de İBB’yi saymazsak 2014’den beri varız. Var olduğumuz günden bu güne kadar değişiklikler oldu. 9500 kadar kombine sattık. Taraftarlarımız anladığımız kadarıyla maç seçiyor. Sportif başarıyla birlikte artan bir kitle var. Bu kitle, elde edeceğimiz başarılarla birlikte daha da artacaktır diye düşünüyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler