Mehmet Ak: ''Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz''

15.04.2021 - 19:24 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 19:27

Ankaraspor'da Mehmet Ak, TFF 1. Lig'de oynadıkları Altay maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Mehmet Ak'ın maç sonu açıklamaları...

Mehmet Ak: ''Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz''

TFF 1. Lig’in 30. haftasında Ankaraspor, kendi evinde Altay ile 2-2 beraber kaldı. 

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik Direktörü Mehmet Ak, ''Galip gelmediğimiz için üzgünüm. Çok iyi başlamıştı, öne de geçmiştik. Topla oynama yüzdesi onlarda gibi gözükse de bu bizim de istediğimiz bir durum olacaktı maçın gidişatına göre. Golü erken bulduk. Altay duran toptan beraberlik golünü attı. İkinci devreye de golle başladık. Ama ikinci duran topa engel olamadık. Aslında o kadar doğru oynuyorduk ki oyuncu değişikliğine bile ihtiyacımız olmadı. Kaybettiğimiz puan için üzülüyorum'' dedi.

'2 puan kaybettiğimiz için ciddi şekilde üzgünüz'

Ligde kalan tüm maçları kazanmak zorunda olduklarını belirten Ak, ''3 maçta 7 puan aldık. Önümüzde 4 maç var. Aslında bu 5 maçlık serüvende her maçın final olması için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Matematiksel olarak 1 beraberlik hakkımız vardı. Kalan 4 maçı da kazanmamız gerekiyor. Ben oyuncularıma inanıyorum. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. 2 puan kaybettiğimiz için ciddi şekilde üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler