Mehmet Altıparmak, Erzurumspor'da devam edecek mi? Açıkladı!

23.05.2018 - 12:40 | Son Güncellenme: 23.05.2018 - 12:40

BB Erzurumspor'la sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Mehmet Altıparmak, Mavi beyazlı takımdaki geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Mehmet Altıparmak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

1.Lig'de Play-Off finalinde adını Süper Lig'e yazdıran Erzurumspor'un başarı öyküsünü anlatarak sözlerine başlayan Mehmet Altıparmak, "Çok önemli bir başarı elde ettik. Bu başarıda çok önemli bir ruh ve inanç vardı. Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte aile olduk. İşin özü futbolcu kardeşlerimizin kalbine girdik" dedi.

Göreve başlamasıyla birlikte performansı yükselen futbolculardan da bahseden Altıparmak, "Hakan Canbazoğlu, Mert Nobre, Erhan Çelenk, Hakan Arslan kadroda düşünülmeyen futbolculardı. Biz bütün futbolcularla tek tek görüşürek onları takıma kazandırdık. Sonu da çok güzel oldu" ifadelerini kullandı.

'Teklif gelirse seve seve Erzurumspor'da devam ederiz'

Erzurumspor'daki geleceğine dair açıklamalarda bulunan Mehmet Altıparmak, "Benim sözleşmem 31 mayısta sona erecek. Tarafıma gelen teklifler mutlaka olacaktır. Benim de kulağıma geliyor. Fakat ben Erzurumspor'la görüşmeden hiçbir takımla görüşmem. Burada çok güzel işler başardık. Teklif gelirse seve seve Erzurumspor'da devam ederiz" diye konuştu.

Altıparmak, kulüp çalışanlarına, ekibine, futbolcularına ve yönetim kuruluna teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler