Mehmet Altıparmak'tan Mbokani, Sehic ve Yalçın Ayhan'ın transferi hakkında açıklama!

16.06.2018 - 18:05 | Son Güncellenme: 16.06.2018 - 15:05

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'tan transfer açıklaması geldi.

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Mehmet Altıparmak, Mbokani ve Ibrahim Sehic hakkında konuştu.

Altıparmak, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 2-3 oyuncunun transferinde sona yaklaştık. 4-5 futbolcuya da teklif sunduk. Yabancı transferi konusunda kapalı kutuyuz. Yeni ekip olduğumuz için tanıtımımızı iyi yapmamız lazım. Gereken transfer hamlelerini yapacağız. Dieumerci Mbokani transfer listemde birinci sıradaki futbolcu, Mbokani'nin menajeri ve kendisiyle görüşüyoruz. Bu bir süreç. 1 haftalık süre içerisinde Mbokani'nin transferini hızlandıracağız. Sosyal medyada spor paylaşım siteleri menajerler tarafından yönetiliyor. Devamlı isimlerin gündeme gelmesi bizleri mağdrur ediyor.

Yalçın Ayhan'la ilgili hiçbir girişimimiz olmadı. Ibrahim Sehic listemizde, kendisiyle görüştük fakat Türkiye'de şöyle bir sorun var. Bir tane futbolcunun Türkiye'de 5 tane menajeri var. Biz Sehic'le anlaştık ama getiren menajer biz de okey ama getiremeyenler bunu devlet meselesi yapıyor. Belki de Sehic'i şu anda sözleşme imzalatıp tatile gönderecekken hala bu transfer gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler