Mehmet Altıparmak: Süper Lig taraftar görecek

08.06.2018 - 15:38 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 18:38

Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı

Mehmet Altıparmak: Süper Lig taraftar görecek

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini ifade eden Altıparmak, ”Herkes konuşacak ama biz sahada konuşacağız. Süper Lig bu sene taraftar görecek” diye konuştu.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mehmet Altıparmak’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Taraftarımızın memnun olacağı bir Erzurumspor izlettireceğiz"

Her şey yolunda gidiyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Artık Spor Toto Süper Lig’deyiz. Erzurumspor’a yakışan bir takım olması için uğraş veriyoruz. Taraftarlarımızın memnun olacağı bir BB Erzurumspor izlettirmek için çabalıyoruz. Bunu da yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Mehmet Altıparmak'tan 1 yıllık sözleşme açıklaması

Yönetim ile ortak bir karar aldık ve 1 yıllık sözleşme imzaladık. Türkiye’de işler kötü gitti mi, 3-4 yıllık sözleşme de bir anlam ifade etmiyor. Sözleşme var mı, var. Bizim için önemli olan yaptığımız işten yönetimin, taraftarın memnun olması. Benim de memnun olmam. İmzalar gelip geçicidir. Takımımızla, taraftarımızla hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Yönetim, istikrardan yana olduğunu gösterdi. İyi bir ortam var. Bunu da göstereceğiz.

"Herkes konuşacak ama biz ise sahada konuşacağız"

Türkiye’de her şey rant. Herkes kendi istediği şekilde olsun istiyor. Asansör takım yakıştırması bizi üzüyor. Bu kadar çalıştık, emek verdik ve Süper Lig’e geldik. Bu başarılar maalesef küçümseniyor. Yapılan işin farkında değiller. Muhteşem bir taraftarımız var. İç saha performansımız ortadaydı. Sahadaki muhteşem Erzurumspor’u göstereceğiz. Biz sahada konuşacağız. İlk senemizde kalıcı bir Erzurumspor olması için gereken her şeyi yapacağız. Bunu yapacak gücümüz var. Süper Lig taraftar görecek. Stadımız full dolacak. Herkes konuşacak ama biz sahada konuşacağız.

Mehmet Altıparmak: Nokta transferler yapacağız

İç transferde imzalar atılacak. Kadromuzda büyük bir değişiklik olmayacak. Başarılı bir kadromuz var. Alacağımız oyuncular var. Öncelikle karakteriyle kişiliğiyle girecek oyuncular lazım. Biz bu başarıyı aile ortamıyla yakaladık. Bizi bozacak oyuncuları almayacağız. Görüştüğümüz kaliteli, üst düzey oyuncular var. Nokta transferler yapacağız. Bu transferlerle birlikte daha iyi bir kadroyla Süper Lig’de mücadele vereceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler