TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Medipol Başakşehir'e Ziyaret

15.12.2022 - 16:37 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 16:54

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında Medipol Başakşehir'i ziyaret etti. Büyükekşi'yi, Göksel Gümüşdağ ağırladı. İşte detaylar.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Medipol Başakşehir'e Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Büyükekşi, bu kez Medipol Başakşehir'de, başkan Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi.

Fatih Terim Futbol Kompleksi tesislerini gezdi

Mehmet Büyükekşi, lacivert turunculu kulübün Fatih Terim Futbol Kompleksi tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. Ziyarette, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri'nden İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig Kulüpleri Sorumlusu Müslüm Özmen, Stratejik ve Kurumsal İletişim Sorumlusu İdil Karademirlidağ Suher, 1. Lig Kulüpleri Sorumlusu Talat Papatya ve 2. ve 3. Lig Kulüpleri Sorumlusu Volkan Can da yer aldı.

Büyükekşi: "Takdir edilmesi gereken bir altyapı çalışması yapmışlar"

Mehmet Büyükekşi, "Son olarak salı günü Antalyaspor kulübümüzü ziyaret ettik. Bugün de Başakşehir kulübümüzün tesislerini gezdik. Gerçekten gurur verici, takdir edilmesi gereken bir altyapı çalışması yapmışlar. 250 dönüm üzerinde çok güzel bir tesis inşa edilmiş." dedi.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi, Galatasaray'ı ziyaret etti
Habere Git

"2023/24 sezonuna yetişecek güzel bir tesis inşa ediyorlar"

Büyükekşi, "Sadece altyapıya ait 6 adet saha ve kapalı spor salonu var. Şu an altyapı futbolcularının kalacağı yerlerin inşaatı devam ediyor. 2023-2024 sezonuna yetişecek güzel bir tesis inşa ediyorlar." ifadelerini kullandı.

"Bu güzel tesisleri yaptığı için başkana çok teşekkür ediyorum"

Sözlerine devam eden TFF Başkanı, "Hem misafirperverliği hem de bu güzel tesisleri yaptığı için sayın başkana çok teşekkür ediyorum. İnşallah diğer kulüplerimiz de benzer şekilde aynı güzellikte tesisleri yaparlar" şeklinde konuştu.

Gümüşdağ: "Bir TFF başkanının akademiye bu kadar yoğunlaşmasına hasrettik"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise "Bir futbol federasyonu başkanının akademiye bu kadar yoğunlaşması bizim hasret duyduğumuz bir şey. Çünkü Türk futbolunun gelişimi ancak ve ancak üreterek gerçekleşebilir." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
TFF operasyonu sürüyor, Rüştü Reçber telefonla aradı
Habere Git

"Hem üretmek hem yarışmak zorundayız"

Gümüşdağ, "Başakşehir Kulübü olarak biz sadece yarışmacı olamayız. Hem üretmek hem yarışmak zorundayız. Çünkü sadece yarışırsak, üretemez isek kalıcı olamayız. Kazandığımız başarıların kalıcı olması için ben her zaman altyapının ve akademinin en önemli önceliğimiz olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu duyarlığından dolayı Sayın Federasyon Başkanım Mehmet Büyükekşi ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Gümüşdağ'dan Büyükekşi'ye forma

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye adının yazılı olduğu bir formayı hediye etti. Büyükekşi'ye hediye edilen Başakşehir formasının numarası ise 27 oldu.

Daha önce birçok kulübü ziyaret etti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında daha önce TFF 1. Lig'den Altınordu ve 1461 Trabzon, Süper Lig'den ise Trabzonspor, Galatasaray, Giresunspor ve Antalyaspor gibi kulüpleri ziyaret etmişti. Mehmet Büyükekşi incelemelerine Süper Lig'in diğer kulüplerine yapacağı ziyaretlerle devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler