Mehmet Demirkol, Okan Buruk'un açıklamalarını değerlendirdi

30.09.2024 - 20:44 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 20:50

Mehmet Demirkol, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesinin ardından teknik adam Okan Buruk’un yaptığı fikstür açıklamalarını değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, Okan Buruk'un açıklamalarını değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın Kasımpaşa ile olan 3-3 berabere kalıp ligdeki ilk puan kaybını yaşamasının ardından fikstür hakkında açıklamalarda bulunan Okan Buruk’a, Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında cevap verdi.

‘’Bu ikili ile defansif direnç yaratmak zor iş’’

Galatasaray’ın kadro derinliği olmadığının üstüne basan Demirkol, ‘’Galatasaray bu fikstürden çıkmamış olsa kendi standartı ve 11 ile olsa Kasımpaşa maçı sonucunu getirirdi. Ama baştan beri İtiraz ettiğimiz şey Galatasaray’ın derinliği yok. Sanchez’siz bir savunma olabilir. Ama Torrerira varsa olur. Gabriel Sara ve Demirbay ikilisi ile defansif bir direnç yaratmak çok çok zor iş’’ şeklinde ifade etti.

‘’Galatasaray ile ilgili tartıştığımız sorun bu, kadro derinliği yok’’

Okan Buruk’un Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı, "Bu maçı pazar günü oynayabilirdik. Victor Osimhen ve Roland Sallai sakatlandı. Bu sakatlıkları yaşamayabilirdik açıklaması üzerine Demirkol, ‘’ Galatasaray tek başına Avrupa da olsaydı Pazar oynardı. Ama Fenerbahçe ve Beşiktaş’a dezavantaj olacağı için cumartesi oynatmak zorunda.

Senin için hazırladığımız haberler