Mehmet Demirkol'dan Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında çarpıcı yorumlar!

12.03.2018 - 10:46 | Son Güncellenme: 12.03.2018 - 10:46

Mehmet Demirkol: ''Fenerbahçe'yi izlerken ilk 25 dakika ağlamak istedim bu mesleği seçtiğime pişman oldum. İyi futbol bu değil!''

Mehmet Demirkol'dan Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında çarpıcı yorumlar!

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Süper Lig'de oynanan 25. hafta maçlarını değerlendirirken, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Öne çıkan başlıkları sizler için derledik!

Sinan Gümüş madem bu kadar değerli ve önemli, peki Fenerbahçe maçında ilk 11 oynar mı?

Ben hiç zannetmiyorum, Sinan değişik bir futbolcu, Fenerbahçe maçında 10 üzerinden 9'da oynayabilir, 1'de oynayabilir. Dün takımın en iyisiydi.

Dün Sergen Yalçın'ın planları ilk yarıda tuttu, 2. bölgeyi iyi tutmak istiyoruz diyorlardı bunu başardılar etkili ataklar yapamadılar ama pozisyonlarda vermediler.

2. yarı ise dengeler değişti, Fatih Terim çok ciddi bir risk aldı, orta sahayı Belhanda - Selçuk yaptı, Aykut Kocaman böyle çıksa sahaya sabaha kadar nasıl savunma yapacağız diye uyuyamaz. Aykut Kocaman tamamen mühendisi gözüyle bakıyor ama bizde diyoruz ki bu bine çok çirkin bir boya yapalım cila yapalım.

Mariano çıkıyor Sinan Gümüş giriyor, tabi bu esnada Galatasaraylılar biz bu maçı alırız diyorlar, Galatasaray'ın çok kuvvetli bir iç saha oyunu var. Konyaspor ne yaptıysa olmadı işte. Bu durum Tudor zamanında da böyleydi.

Volkan Şen, Türkiye turu yaptı bir sürü takım dolaştı bu sezon. Penaltı pozisyonu için FIFA'nın kararının netleşmesi lazım, bu durumlarda el değdimi penaltı denmesi lazım. Bizim gibi ülkelerde hakemin yorumuna bırakmaman lazım çünkü biz hakemin yorumuna kalınca hakemin çocukluğuna kadar araştırıyoruz.

Gomis'in penaltı vuruşu kötü değildi, gol olma oranı yüksekti ama Serkan Kırıntılı'nın müdahale alanına doğru vurdu. Serkan Kırıntılı'yı kutlamak lazım.

Gomis dışında bir oyuncu vursa bunu çok dert etmem ama Gomis atınca insan şaşırıyor.

Mariano sarı kart gördü Kadıköy'de oynamayacak ama kart görmeseydi bile Fatih Terim Mariano'yu oynatmazdı, belliki oyununu beğenmiyor. Martin Linnes'i tercih edebilirdi.

Rodrigues, için hoca sürekli alanı genişlet diye uyarıyordu, çizgiye yaklaşmasını istiyordu ama bunları yapabilmesi için onun sağ tarafta oynaması gerekiyordu.

Fenerbahçe maçında, Selçuk, Donk ve Belhanda oynar ama burada belirleyici olan Aykut Kocaman'ın tercihleri olacak. Fenerbahçe oyuna Başakşehir maçında olduğu gibi baskıyla mı başlayacak yoksa kontrol oyununu mu tercih edecek? Bu biraz maçın kaderini belirleyecek.

Bugün Mustafa Cengiz'in söylediklerini biz Ünal Aysal ve Dursun Özbek'ten de dinledik. Ben de diyorum ki Belhanda'nın altına verilecek jeeple veya Feghouli'ye verilmiş 5 tane vip biletle çözülecek iş değil. Avrupa'da 1 alan oyunculara 5 vermemek lazım, konu malesef bu.

Yeni Malatya - Fenerbahçe maçında ilk 25 dakika ağlamak istedim, bu mesleği niçin yapıyorum dedim. İyi futbolun böyle bir şey olduğunu bilseydim bu işe girmezdim. Aykut Kocaman buna iyi futbol diyor ama bu değil iyi futbol. 

Bu futbol güzel değil ama zamanla dünya futbolunda trend olacak diyorlar.

Yeni Malatya Fenerbahçe'ye karşı çok gol girişiminde bulundu ama özellikle yapılan ortalar Fenerbahçe'nin istediği toplardı çünkü Fenerbahçe bunları karşılayabilen uzun bir takım. Yeni Malatya stratejik bir hata yaptı orada.

Volkan Demirel dün normal bir performansla oynadı ama standartları o kadar çok düştü ki dünkü performansı ekstra gözüktü.

Aykut Kocaman, ''taç hırsızlığı'' diye bir şey söyledi ama bu alay edilmeye çok müsait bir durum.

Aykut Kocaman'ın babasının Beşiktaşlı olduğunu söylemekteki amaç nedir? Burada Aykut Kocaman'da Beşiktaşlı mesajı veriliyor.

Peki ben bir örnek vereyim, Beşiktaş'ın efsane sezonunda tezahüratlara konu olan futbolculardan 1 tanesi bile Beşiktaşlı değildi!

Ne oldu değer mi kaybettiler? Sonra hepsi Beşiktaşlı oldular!

Senin için hazırladığımız haberler