Mehmet Helvacı: "Gençlerin Galatasaray'a sahip çıkması gelecek adına umut verici"

29.09.2018 - 20:35 | Son Güncellenme: 29.09.2018 - 20:35

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden Mehmet Helvacı, Olağanüstü Genel Kurul’da Mustafa Cengiz yönetimine eleştirilerde bulundu. Helvacı’nın yaptığı konuşmadan dikkat çeken detaylar şu şekilde;

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden Mehmet Helvacı, Olağanüstü Genel Kurul’da Mustafa Cengiz yönetimine eleştirilerde bulundu.

Helvacı’nın yaptığı konuşmadan dikkat çeken detaylar şu şekilde;

“Gençlerin kulübe bu kadar sahip çıkması gelecek adına umut verici”

Bir nedenle çok üzgünüm, bir nedenle de çok mutluyum. Mutluluktan başlayayım. Genç Galatasaraylıların kulübe bu kadar sahip çıkmaları gelecek adına umut verici bir olay. Kendilerine çok teşekkür ederim.

“Şu anda şaşkınım”

Bir bakımdan da çok üzgünüm. Çünkü; duymayı düşünmediğim bazı şeyler duydum. Ben Divan’da çıktım ve gündemin tedavi edilerek geçirilebileceğini, yetkilerin verilmesi gerektiğini, bunla bir çözüm bulabileceğimizi söylemiştim. Umarım bir yanlış anlaşılma vardır. Başkan aradaki konuşmasında, ”Önce biz bu yetkileri kullanmayacağız” dedikten sonra ayni sermayeyi kullanacağız dedi. Ben gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Ben başkana gerçekten de inandım. O yüzden de Divan Toplantısı’nda destek verdim. Ama şu anda bir şüphem oluştu. Benim gizli bir gündemim yok, ayni sermaye kullanmayacağım dedi. Daha sonra kullanacağım dedi. Şu an şaşkınım.

Ayni sermaye eleştirisi…

Burada Galatasaray’a yakışmayan bilgi eksiklikleri var. Halka açık şirketlere ayni sermaye konulamaz. Başkanımıza bugün bu yetkileri versek bile ayni sermaye konusu mümkün değildir ki. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler