Mehmet Helvacı, UEFA'dan gelebilecek ceza konusu hakkında konuştu

23.02.2018 - 17:23 | Son Güncellenme: 23.02.2018 - 17:23

Galatasaray eski 2.Başkanı Mehmet Helvacı, kulübün son durumu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı pragramında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Helvacı çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte o açıklamalar:

Bursaspor maçı hakkında

"Bu akşamki maç telafi edilemeyecek bir karşılaşma. Galatasaray'ın bunu bilerek sahaya çıkacağını düşünüyoruz. Bu bir parça gerginlik yaratabilir ama taraftar bu gerginliği ortadan kaldıracaktı. Bu durumda Galatasaray'ın sahadan galip ayrılması için yeterli olacaktır"

'Sayın Aysal döneminde birleşmenin avantajları yok oldu'

"Dernek adından şirket adı altına geçildi. Bu da pervasızca para harcama noktasına gidildi. Birleşmenin sayın Canaydın zamanından gelip sayın Polat döneminde başarıya ulaştığını görüyoruz. Birleşmenin tüm avantajları sayın Aysal döneminde eskiye geri döndü. Ortaya çıkan kaynaklar yeniden transfere harcanınca sorun oldu. Bundan sonra borçları ortadan kaldırmaktan başka care yok."

'Galatasaray'ın ceza alabileceğini daha önce uyarmıştım, umarım önlem almışlardır'

"Galatasaray'ın UEFA'dan bu cezalardan hiç birini almasını istemem. Bunların hepsi ayağınıza vurulan prangalardır. Eski yönetimlerden her ne devralınırsa alınsın bunun telafi edilebilir olduğunu biliyorum. Bu cezalar bana göre  söz konusu olmayacaktır mutlaka bir önlem düşünülmüştür. Kısa bir süre içinde hayata geçirilecek şeylerdir. Buradan olumsuz bir sonuç çıkmaz diye ümit ediyorum. Daha önce Galatasaray'ın ceza aldığı dönemde ben uyarımı yapmıştım ve 'nereden çıkartıyorsun' sorularını sormuşlardı sonrasında zaten nereden çıkardığımı görmüşlerdir. Umarım şimdi çözüm üretilmiştir"

Senin için hazırladığımız haberler