Mehmet Helvacı'dan flaş sözler! UEFA, Dursun Özbek, Adnan Polat...

06.04.2018 - 16:57 | Son Güncellenme: 06.04.2018 - 16:57

Mehmet Helvacı'dan flaş sözler! UEFA, Dursun Özbek, Adnan Polat...

'Çok yakında bir seçim başarısızlığı yaşadı sayın Özbek'

"Çok yakında bir seçim başarısızlığı yaşadı sayın Özbek. Benim duyumlarım sizinki ile örtüşmedi. Tabii sizinki yanlış demiyorum sonuçta gazetecisiniz başka şeyler duymuş olabilirsiniz"

'Galatasaray'a bir şeyler verebilecek herkes aday olabilir'

"Herkes başkan olabilir eski başkanlarda aday olabilir. Sayın Polat konusunda bir söz söylemem. Bu konularda kendisi ile fikir ayrılıklarımız oldu. Her Galatasaraylı böyle bir hakka sahiptir. Galatasaray'a bir şeyler verebilecek herkes aday olabilir"

'Galatasaray'ın ceza almamasını isterim'

"Öncelikle Galatasaray'ın ceza almamasını isterim. Türkiye'da Galatasaray tabii şampiyonluğu ister ama bunun temel nedenlerinden biri Avrupa Kupalarında yer almaktır. Bu sebeple hiçbir cezanın gelmesini istemem. Burada olabilecek ihtimallerin neler olduğunu daha önce uyarıda bulunmuştum."

"Genel Kurul'da bir takım hadiseler yaşandı. Sayın Burak Elmas'ın bşr açıklaması var. Bu konunun görüşülmesi gerektiğini ve başkanın açıklama yapması gerektiğini söyledi ama bu açıklama kaynadı. Kendisi ile konuşamadım. "

'UEFA umarım dikkate...'

"Eğer UEFA'da böyle bir konu geçtiyse ve genel kurulda bu konuşulmalı dendiyse bu konuşulması lazımdı. İşaret yapıldı belki başkana ama o yapılmadı ve bu UEFA tarafından dikkate alınırsa kötü bir durum. İhmal varsa bunu yapanların Galatasaray karşısında yaptıkları hiç doğru olmaz"

'Öncelikle şampiyon olmak lazım'

"Bütün bunların öncesinde şampiyon olması lazım takımın. Şampiyon olmanın ön koşulu da kalan maçları kazanmak ve diğer rakiplere bakmadan her maça aynı ciddiyetle yapmak lazım. Şu an seçim veya başka şeylerle ilgilenmemek lazım"

Galatasaray eski İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalar yaptı. Ligdeki şampiyonluk yarışı, son genel kurul ve UEFA durumunu değerlendiren Helvacı, Adnan polat hakkındaki fikirlerini de paylaştı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Mehmet Helvacı’nın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Senin için hazırladığımız haberler