Mehmet Özcan'dan transfer açıklaması!

29.06.2020 - 16:25 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 16:33

Mehmet Özcan'dan transfer açıklaması!

Transferde adı büyük kulüplerle geçen Eskişehirspor'un genç futbolcusu Mehmet Özcan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Mehmet Özcan, Eskişehirspor'dan ayrılacak mı? Altay maçından sonra yaşananlar için neler söyledi? Kendisini hangi mevkide daha rahat hissediyor?

"Kazanmak için mücadele ediyoruz"

Rakip takımların Eskişehirspor hakkındaki açıklamalarına değinen Mehmet Özcan, "Matematiksel olarak küme düştük ancak kalan 4 maçta Eskişehirspor armasını en iyi şekilde temsil edeceğiz. Karantinadan sonra maalesef 2 haftadır böyle bir durum yaşadık. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ancak rakip takımların konuşmaları bizi üzüyor. Taraftarımız bizim için ellerinden gelen her şeyi yaptı. Kalan maçlarda da göstermiş olduğumuz futbolla birlikte gelecek adına umutluyuz. Bu süreçten sonra tekrardan çalışmak gerçekten zor. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Kazanmak için mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Kendimi geliştirmek için çalışıyorum"

Bu sezonki performansını değerlendiren Özcan, "Bu sezona biraz sıkıntılı başladım ancak sahaya her çıktığımda en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu hafta kariyerimin ilk golünü attım. Kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Antrenmanlardan sonra ayrıca çalışıyorum. 2 sezondur defansın önünde oynuyorum ancak stoper olarak da oynamışlığım var. Ben kendimi 6 ve 8 numara mevkilerinde rahat hissediyorum" dedi.

Transfer açıklaması!

Son olarak hakkında çıkan transfer iddialarına değinen Özcan, "Şu an transfer konuşmak için erken. Benim ve kulübüm için faydalı bir teklif olursa bunu değerlendiririz. Böyle durumlar var. Bu teklifler beni mutlu ediyor. Sezon sonunda ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu haberlerin çıkması beni motive ediyor. Bu transfer haberlerine layık olabilmek için daha çok çalışıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler