Mehmet Özdilek: "4 takviye yapmak istiyoruz"

04.01.2020 - 21:07 | Son Güncellenme: 04.01.2020 - 21:07

TFF Süper Lig ekiplerinden Denizlispor teknik direktörü Mehmet Özdilek, transfer durumu hakkında beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Özdilek'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Devre arası transfer yapmak zordur"

Muhammet tabii çok genç bir oyuncu. Scout ekibimiz izlemişti bizde kadromuza kattık. Devre arası transfer yapmak zordur. Oynayan oyuncuyu bulmak, size katkı verecek oyuncuyu tercih etmeniz biraz abırlı ve sakin geçmeniz gereken bir süreç.

"4 oyuncuyu bünyemize katmaya çalışıyoruz"

Son bir aydır bununla ilgili yoğun bir çaba harcıyoruz. Ciddi görüşmelerimiz oldu. Yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Minimum 4 oyuncuyu bünyemize katmaya çalışıyoruz. Bu süreçte ne kadar erken katabilirsek o kadar avantajımız olacaktır. Sakin ve sabırlı olmalıyız. Oyuncu ve menajeri ile sonuçta karşı karşıya geliyorsunuz. Aldığımız oyuncunun takıma katkı yapmasınıve bu tip oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz.

"Kulüpten ayrılan oyuncularımız oldu"

Kulüpten ayrılan oyuncularımız oldu. Öyle görünüyor. Mehmet, Burak ve Oğuz... Dolayısıyla stoperde ciddi eksiğimiz var. Oraya 1 veya 2 takviye yapmayı düşünüyoruz. Orta sahaya takviye yapmayı düşünüyoruz. Sol tarafa da düşünüyoruz. Minimum 4 tane oyuncuyu katarsak ikinci yarıya daha sağlıklı başlarız diye düşünüyorum.

Lige yeni yükselen bir takım için 22 puan iyi ama yine de yeterli değil. Dış saha performansımızı iç sahaya yansıtamadık.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler