Mehmet Özdilek: "Denizlispor olarak önümüz açık"

23.11.2019 - 19:08 | Son Güncellenme: 23.11.2019 - 19:15

Mehmet Özdilek: "Denizlispor olarak önümüz açık"

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, ayakları yere sağlam basan bir takım olmak istediklerini ve bu anlamda yol kat ettiklerine inandığını söyledi. Kulübün bir geçiş süreci yaşadığını anlatan Özdilek, "12. adam her zaman bizim yanımızda olmalı. Bu kulüp bir geçiş sürecinde. Denizlispor'un önü açıktır" ifadelerini kullandı. Mehmet Özdilek'in AJANSSPOR'a özel açıklamaları şu şekilde:

Mehmet Özdilek: "Kırılmaların olacağı hafta bu hafta değil"

Milli arada oyuncularla daha fazla birlikte olduk. Takımlarda görev değişikliği sonrası birçok şey değişiyor. Sakat futbolcularımız açısından da bu süreci sağlıklı geçirmeye çalıştık. Denizlispor çok büyük bir camia. Denizlispor, uzun yıllar Süper Lig'den uzak kalmasına karşın zorluklarla mücadele ederek yükseldi. Geldiğim günden itibaren zorlu maçlar oynadık. Bu ligde kırılmaların olacağın haftaların bu hafta olduğunu düşünmüyorum. 

Mehmet Özdilek: "Rizespor maçı iç sahadaki baskıyı kırdığımız bir maç oldu"

Bizim kalibremizdeki takımların bu puanlarda olmasını doğal karşılamak lazım. Çünkü Türk futbolunun lokomotifi olan takımlar dahi çok yüksek puan alamadılar. Rizespor maçındaki galibiyetle beraber 14 puana ulaşmak önemli. Stresli bir karşılaşmaydı. Ama kazanmasını bildik. Futbolcularımız inandılar ve son dakikaya kadar 3 puanı kovaladılar. Eksiklerimiz elbette var ama onları da tamamlayacağız. Denizlispor, bu lige yakışıyor. İç sahadaki baskıyı kırdığımız bir maç oldu. Bu açıdan da sevinçliyiz. Kazanmamızla birlikte rakibimizin de üstüne çıkmış oluyoruz. 

Mehmet Özdilek: "Denizlispor'un önü açık"

Biz ne oynadığını bilen, ayakları yere sağlam basan bir Denizlispor olmak istiyoruz. Bu anlamda da yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımızın iletişimi yüksek seviyede. Ben önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. 

Mehmet Özdilek: "Taraftar olmadan iç sahada zaten başarılı olamazsınız"

Denizlispor, uzun yıllar Süper Lig'den uzak kaldı. Reel gerçek Denizlispor'dur. Bu takımda ligde kalacak potansiyele sahip. Taraftar olmadan iç sahada zaten başarılı olamazsınız. Bizim 12. adamımız her zaman yanımızda olmalı. Çatışmalar bir kenara bırakılmalı. Bu kulüp bir geçiş sürecinde. Artık ligde rakibin kim olduğu önemli değil. Her maça 3 puan parolasıyla çıkmaya devam edeceğiz.

Mehmet Özdilek: "Rodallega bizim için çok önemli"

Her futbolcuyu kazanma taraftarıyım. Rodallega, uzun bir süre takımdan ayrı kaldı. Beşiktaş maçında 90 dakika kaldıramayacağını düşünüyordum. Beklentimin üstünde bir performans gösterdi. Milli ara da ona iyi gelmişti. Rodallega bizim için çok önemli. Anadolu takımlarında atan ve tutan önemlidir. Rodallega'nın bize güç katacağını düşünüyorum. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler