Mehmet Özdilek, Erzurum'dan ayrıldı, sosyal medya patladı!

05.03.2019 - 21:19 | Son Güncellenme: 05.03.2019 - 21:22

Mehmet Özdilek, Erzurum'dan ayrıldı, sosyal medya patladı!

Spor Toto Süper Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetiminin, Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in görevine son vermesi, sosyal medyada sezon başında yapılan bir paylaşımı gündeme taşıdı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından, Erzurumspor yönetimi, Mehmet Özdilek ile yollarını ayırma kararı aldı. Düşme hattından kurtulmaya çalışan Erzurumspor’da takımın Hamza Hamzaoğlu getirildi. Bu yaşananların ardından geçmişte sosyal medyada yapılan bir paylaşım gündeme düştü.

Twitter’da ‘Mido’ kullanıcı adıyla sezon başında yapılan paylaşımda, Erzurumspor’un ligde yaşadıklarının çoğu, şaşkınlık yaratacak derecede öngörüldü. Erzurumspor’un ligin 6. haftasında hocasını değiştireceği, takımı (Süresi yanlış olsa da) yardımcı antrenörün çalıştıracağı ve Mehmet Özdilek ile anlaşmaya varılacağı yazılmış. 19 Ağustos 2018’de tarihli tahminlerde Mehmet Özdilek’in 24. haftada gönderileceği de belirtilmiş.

Sadece Mehmet Özdilek’ten sonra anlaşılacak isim olarak Yılmaz Vural gösterilmesi gerçekleşmeyen öngörü olmuş.

Bu durum, büyük şaşkınlık yaratması kadar, Türkiye’de futbolun bir kısır döngü içinde olduğunun göstergesi olarak okundu.

İşte Süper Lig’in yeni ekibi Erzurumspor’da bu sezon yaşananlar:

– Sezona başlayan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak 6. haftada kovuldu.

– Erzurumspor’u 1 hafta yardımcı antrenör yönetti.

– Sonrasında Mehmet Özdilek ile anlaşmaya varıldı.

– Devre arasında yedi transfer yapıldı. (Pierre Kanstrup, Gabriel Obertan, Rashad Muhammed, Samed Kaya, Kristian Opseth, Serkan Kurtuluş, Samuel Eduok)

– 25. hafta öncesinde Hamza Hamzaoğlu takımın başına getirildi. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler