Mehmet Özdilek: 'Trabzonspor maçında hedefimiz 3 puan'

10.10.2018 - 18:00 | Son Güncellenme: 10.10.2018 - 18:47

Mehmet Özdilek: 'Trabzonspor maçında hedefimiz 3 puan'

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Aytemiz Alanyaspor maçı hakkında konuşan Mehmet Özdilek, Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili de öngörülerde bulundu.  Özdilek, "Zor bir süreçte görev aldık. Bu sürecin üstesinden gelecek bir ekibim var. 4'te 4 yaparak ve moralli yüksek bir şekilde deplasmana gelen Alanyaspor takımı vardı. 7 maçta galibiyet alamayan bir takımımız vardı. Kolay maç olmadı. Kazanmak moral açısından da önemli oldu. Çok abartmayacağız. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık.  Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Trabzonspor maçında hedefimiz 3 puan. Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. " dedi. 

Egemen ve Kone'nin durumu?

Egemen Korkmaz'ın Trabzonspor maçına yetişeceğini söyleyen Özdilek, "Milli takım arası bize iyi gelecektir. Alanyaspor maçından sonra Kone'de bir problem oldu ama Egemen aramızda olacaktır. Koşu kalitemiz lig ortalamasına yakın. Koşu kalitemizi yükseltirsek birçok takıma zorluk yaşatabiliriz. 15 günlük süreç bize sağlıklı gelecektir. Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Daha istikrarlı daha dengeli yolumuza devam etmek istiyoruz. 5 içeride, 4 dışarıda maçımız var. Kafamızda kurguladığımız puan var. Ona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. 

'Gelgitlerin olduğu bir lig geçiyor'

Süper Lig hakkında da konuşan Mehmet Özdilek, "Son yıllarda Anadolu'daki takımların büyük takımlara karşı mücadelesi ön planda. Son yıllarda ekonomik durum takımlar arasındaki farkları kapatıyor. Anadolu takımlar 4'te 4 ya da 4'te 1 veya 4'te 0 yaptı. Gelgitlerin olduğu bir lig geçiyor. Takım olmak çok önemli. İlk haftalardaki skorlar bana gerçekçi gelmiyor. Reel olarak baktığımızda Anadolu takımları düşüş yaşayacaktır" şeklinde konuştu. 

Mehmet Özdilek sözlerini şöyle tamamladı:

"3. bölge konusunda devre arasına kadar yapacağımız bir şey yok. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanacağız. Çok gol yiyen bir takım değiliz fakat gol yollarında da sıkıntı çekiyoruz. 3. bölgeye topu getiriyoruz, orada son vuruşta sıkıntı yaşıyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler