Mehmet Özdilek'ten taraftar ve Obertan açıklaması!

18.02.2019 - 23:02 | Son Güncellenme: 18.02.2019 - 23:02

Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, TRT Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulundu. Özdilek, Erzurumspor taraftarı ve Obertan'ın performansını da değerlendirdi.

"Müthiş destek alıyoruz"

Erzurum'da müthiş bir taraftar topluluğu var. Çok iyi destek alıyoruz. Havanın -15 olması önemli değil. Müthiş bir futbol sevgisi var. Takımlarına inanıyorlar ve güveniyorlar. İnançlarını hiçbir zaman yitirmedi Erzurum halkı. Bizler hiçbir zaman vazgeçmediğimizi her fırsatta gösterdik taraftarlarımızda bize bu desteği vermeye devam etti.

12 yıldır bu işin içindeyim hiç rahat takım almadım hep problemli takım aldım. Doğru giden şeyi yönetme basit geliyor. Ama zor giden birşeyi başarmak daha başka oluyor.

"Obertan futbolu çok özlemiş"

Aç bir Obertan var şu an. Futbolu çok özlemiş. Ben kendisini çok genç yaşından beri izliyorum. Bugün itibariyle 29 yaşında ve olgun. Obrtan bana, "Ben çok açım ve Erzurumsor'a katkı sağlayacağım" demişti.

"Obertan'ı makul rakamla kadromuza kattık"

Adaptasyon sürecini de iyi atlattı ve takıma Egemen liderlik yapıyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. İlk devre yaşadğımız hücum sıkıntılarını ikinci devre Obertan ile çözmeye çalışıyoruz. Oyuncuyu da makul rakamlarla bünyemize kattık.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler