Mehmet Sak: "Oyuna 1 dakika bile girsem..."

04.10.2019 - 14:38 | Son Güncellenme: 04.10.2019 - 17:48

Mehmet Sak: "Oyuna 1 dakika bile girsem..."

Ankaragücü forması giyen Mehmet Sak, Sivasspor ile deplasmanda oynayacakları mücadele öncesinde Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Zor bir deplasmana gittiklerini ancak; gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Mehmet Sak, teknik direktör Metin Diyadin’e verilen 5 maçlık cezayı ise doğru bulmadığını ifade etti.

Radyospor’da Haber Aktif programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Mehmet Sak’ın açıklamaları şu şekilde:

Mehmet Sak: "Gençlerbirliği maçında, çalışmalarımızın karşılığını aldık"

Gençlerbirliği maçı her maç olduğu önemliydi. Derbi olması sebebiyle daha da anlamlıydı. Maçta, hafta içindeki konuşmalarımızın ve çalışmalarımızın sonucunu aldık. Kazandığımız için çok mutluyuz.

Mehmet Sak: "Sivasspor maçı öncesi gereken önlemleri aldık, 3 puan istiyoruz"

Sivasspor maçı da kolay bir maç değil. Her maçın kendine göre bir hikayesi var. Sivasspor iyi bir takım. Deplasmanda olacağı için zor olduğunu biliyoruz. Ama biz kendi önlemlerimizi aldık. Bir elimizden gelen mücadeleyi verip 3 puanı almak istiyoruz.

Mehmet Sak: "Hocamıza verilen 5 maçlık ceza indirilmeli"

Metin Diyadin hocamıza verilen cezayı çok fazla buldum. Bir anlık bir refleksi vardı. Bu kadar ceza gelmesi bence doğru bir karar olmamış. Bunun gibi çok örnekler var. Bu cezanın indirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Metin Hoca’nın başımızda olması ayrı bir motivasyon. Fakat; hep beraberiz. Hocamızın istediklerini yapacağız.

"1 dakika bile oyuna girsem maksimumu vermeye çalışıyorum"

Performansımın son noktasına kadar çıkmaya çalışıyorum. Bazen oluyor bazen olmuyor. Oyuna 1 dakika bile girsem bu düşüncedeyim. Çünkü camiamızın memnun olması önemli. 2 senedir buradayım. Şampiyonluk yaşadım. Bütün iyi niyetimle elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum.

Mehmet Sak: "Evlendikten sonra 3 şampiyonluk yaşadım"

Aile hayatı futbolcular için çok önemli. Evlendikten sonraki dönemde 3 şampiyonluk yaşadım. Düzenli bir hayat, mutlu bir evlilik futbolcuları olumlu etkiliyor. Ailenin motivasyonu insanı çok etkiliyor. İnşallah tüm futbolcu kardeşlerim mutlu bir aile hayatına sahip olur.

Mehmet Sak: "En büyük gücümüz taraftarlarımız"

Taraftarlarımızın desteklerini arkamızda hissediyoruz. Deplasmanda ya da iç sahada bizi yalnız bırakmıyorlar. Bizim en büyük gücümüz taraftarlarımız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz sahadaki performansımızla taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler