Mehmet Sepil: "Ali Koç ile Yasin transferi için görüştük"

07.01.2019 - 21:43 | Son Güncellenme: 08.01.2019 - 00:43

Mehmet Sepil: "Ali Koç ile Yasin transferi için görüştük"

"Serdar Gürler ile ilgileniyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe SK Başkanı Mehmet Sepil, Yasin Öztekin ve Serdar Gürler'in transfer durumu hakkında beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Sepil'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Serdar Gürler ile ilgileniyoruz, doğrudur. Serdar'ın kulübüyle ve kendisiyle konuşuyoruz. Serdar istediğimiz bir oyuncu. Serdar dışında ilgilendiğimiz bir Türk oyuncu yok.

 

 

Yasin Öztekin bizi benimsedi biz de onu

Yasin, Türkiye'de akademik olarak incelenmesi gereken bir vaka. Yasin'i ben aldığımda biraz tereddütlüydüm. Hatta Yasin geliyor gibi oldu, sonra gidiyor gibi oldu. Kısaca olmuyordu transfer. Yasin bana bir mesaj çekti. Ben o mesajı okuduktan sonra onu Göztepe'ye kazandırmaya karar verdim. Yasin başarılı oldu biz de. Biz kısır bir döngüde gittik. Kendisi 7 gol 2 asist yaptı.

 

Yasin Öztekin başarılı oldu

Yasin hem biz de başarılı oldu hem biz de çok sevdik. Takıma çok iyi uyum sağladı. Gördüğüm en iyi aile babası. Asla gece hayatı yok. Alpaslan ile takımın en büyük 2 kılıbığı. Yasin'i biz benimsedik o da bizi benimsedi.

 

Fenerbahçe, Yasin Öztekin için transfer teklifi yaptı mı?

Yasin için Ali Koç ile bir flörtleşme oldu. Biliyorsunuz kulüpler bu konular hakkında sürekli telefonlaşırlar. Yasin buradan gitmek istemedi. Bizim de onu bırakma niyetimiz olmadı, olmayacakta. Yasin'e benim zaten bir sözüm var. Bundan sonra İstanbul kulüplerine gitmez, giderse Avrupa'ya gider. Yasin ya Göztepe'de emekli olur ya da kendini yine ispat eder Avrupa'ya gider biz de para kazanırız. Biz Yasin'den çok mutluyuz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler