Beşiktaş Basketbolcusu Mehmet Yağmur'dan, Ersin Destanoğlu'na Çağrı

11.02.2022 - 15:34 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 15:49

Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Göztepe karşısında 2 penaltı kurtaran Ersin Destanoğlu'na Beşiktaş Basketbol takımındaki Mehmet Yağmur'dan çağrı geldi.

Beşiktaş Basketbolcusu Mehmet Yağmur'dan, Ersin Destanoğlu'na Çağrı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş, Göztepe ile karşı karşıya geldi. Bol gol pozisyonuna sahne olan mücadelede kaleci Ersin Destanoğlu, performansı ile ön plana çıktı. Göztepe ataklarını başarılı şekilde uzaklaştırmayı başaran genç file bekçisi seri penaltı vuruşlarına giden maçta, maçın adamı seçildi.

Penaltılara damga vurdu

Ersin Destanoğlu, son dönemde gösterdiği başarı ile adından söz ettirmeyi başardı. Özellikle penaltılarda gösterdiği performans ile beyaz nokta başındakilerin korkulu rüyası haline gelen file bekçisi, Göztepe maçında da tam 2 penaltı tutarak, takımını son vuruşlara gerek kalmadan, Çeyrek Final'e taşıdı.

Mehmet yağmur'dan çağrı

Beşiktaş Basketbol Takımı oyuncusu Mehmet Yağmur, Ersin Destanoğlu'nun Göztepe karşısında gösterdiği performansı kutlayarak, kaleciye bir çağrıda bulundu. Mehmet Yağmur, "Kardeşim tebrikler, gurur duyduk. Bugün 12.00’da Akatlar’a da gel, bir blokçu lazım." dedi.

Ersin'den çağrıya yanıt

Beşiktaş'ın yıldız file bekçisi Ersin Destanoğlu ise Mehmet Yağmur'dan gelen mesajı yanıtsız bırakmadı. Ersin, "Abicim çok teşekkür ederim. Sen iste, rakibi ikili sıkıştırmaya bile gelirim." ifadelerini kullandı.

Mehmet Yağmur kimdir?

1 Temmuz 1987'de doğan Mehmet Yağmur, basketbol Beşiktaş'ta başladı. TOFAŞ Spor Kulübü, Türk Telekom, Eskişehir Basket, Darüşşafaka, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye, Sigortam.net İTÜ gibi takımlarda forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli basketbolcu, 2020/21 sezonu ile birlikte tekrar Beşiktaş'a döndü.

İlgini Çekebilir
Penaltı canavarı: Ersin 'DESTANYAZAROĞLU'
Habere Git

Kariyerinde 19. sezonunu yaşayan Mehmet Yağmur, oyun kurucu pozisyonunda mücadele etti ve 5.63 sayı, 1.95 ribaund, 2.26 asist ortalamaları tutturdu.

İlgini Çekebilir
Rachid Ghezzal'dan Ersin'e övgü: "O varken..."
Habere Git

Ersin'in bu sezonki performansı

Beşiktaş'ın yıldız kalecisi Ersin Destanoğlu, bu sezon 29 karşılaşmada Siyah-Beyazlılar'ın kalesini korudu. Ersin 29 maçta 38 gole engel olamazken, 10 mücadelede ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler