Mehmet Yiğiner'den transfer açıklaması! Sponsorluk anlaşması...

14.01.2019 - 19:19 | Son Güncellenme: 14.01.2019 - 19:19

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner TRT Spor'a bağlanarak gündemi değerlendirdi. Mehmet Yiğiner'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Takım üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor"

Bir destek almadan elimizdeki futbolcuların parasını ödediğimiz için transfer yapamadık. Bu takım üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor. Sponsorluk anlaşmaları bu sene neden yapılmıyor?

"Ankaragücü bu lige renk katar"

Eşit şartlarda mücadele edelim. Tek derdimiz bu. Bizim sponsorluk anlaşmalarımız yapılırsa transfer yapılır eğer olmazsa mevcut oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Ankaragücü bu lige renk katar. Desteklenmesi ve yaşaması lazım.

"Bütün kulüpler havlu atmış durumda"

Devletin vermediği sponsorluğu özel firma vermiyor. Böyle bir ortam Türkiye'de mevcut değil. Bizim bu kulübü aldık, yüzlerce dosyayı kapattık. Kulübün kimler tarafından bu hale geldiğini herkes biliyor. Bütün kulüpler havlu atmış durumda.

İsmail Kartal ile yollar neden ayrıldı?

Sivasspor maçından sonra İsmail Hoca, yönetimin kulübün önünü açması gerektiğini yani istifa etmemiz gerektiğini söyledi. Bu açıklamanın ardından yollarımızı ayırdık. Sonrasında Bayram Bektaş'la anlaştık. Bayram Bektaş ile görüşmemizde 'Transfer yasağının kaldırılmaması halinde bu kadroyla devam edeceğini söyledik' Bir hafta içerisinde 3-4 milyon TL daha kulübe aktaracağız. Futbolcuların büyük bir kısmında sakatlıklar vardı. Belki de kariyer planlamasından dolayı bizimle konuştu ve yollarımızı ayırdık.

"Faty'nin ödemesini yapacağız"

Mustafa Kaplan bizim daha önceden tanıdığımız bir isim onu göreve getirdik. 4 milyon 650 bin TL kendi imkanlarımızla ödeme yaptık. Faty'in de ödemesini bu hafta yapacağız. Biz bir borç batağını aldık. Bizim ödenmeyecek borcumuz yok. Küçük dokunuşla tahta açılır. Biz bu sene sponsor geliri elde edemedik. Problem yaşıyoruz Sadece yönetimde kaldı. Az bir destek alırsak yasak kalkacaktır. 

Destek olunacağı zaman da engelleniyor. Bazı kişiler kulübü ele geçirmek istiyor. Biz geçmişte olduğu gibi şimdi de mücadelemizi edeceğiz. Taraftarımız endişe etmesin. Gün doğmadan neler doğar. Biraz sabredersek çok şeyi başaracağız.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler