Mehmet Zeki Çelik: "Fransızca dersi alıyorum"

17.09.2018 - 20:43 | Son Güncellenme: 17.09.2018 - 20:43

Fransa Ligi takımlarından Lille'de forma giyen milli oyuncu Mehmet Zeki Çelik, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Fransa Ligi takımlarından Lille'de forma giyen milli oyuncu Mehmet Zeki Çelik, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. 

"Formayı kaptım"

"Lille çok iyi takım. Genç oyuncular var. Gelecek vaat eden oyuncular var ve iyi bir takımız. Hocamız bize yardımcı oluyor ve takım üzerinde etkili. İlk gittiğimde bir tane sağ bek vardı. Ben ikinci sağ bektim, diğer arkadaş transfer olunca ben 11'e geçtim. Bende bu şansı iyi değerlendirdim ve formayı bana verdiler.  Hocalar idmana hazırlıyor ama bütün iş futbolcularda bitiyor. Herkes çok çalışmayı seviyor burada."

"Geri dönüş güzel oldu"

Milli Takım ve Lucescu sorularına cevap veren Zeki, "Bende elimden geleni yaptım. Tabii kazandık ve geri dönüş güzel oldu. Genç bir takımız ve inşallah daha iyi olacağız" dedi.

"Fransızca dersi alıyorum"

Fransızca dersi alıyor musun sorusuna Zeki, "Dil dersi alıyorum şu an. Hocayı anlamaya çalışıyorum ve o bana yetiyor." açıklaması yaptı.

"Lille'den önce beni isteyenler oldu"

Lille'e gitmeden önce seni Türkiye'den isteyen takımlar var mıydı sorusuna Zeki, "Benim bildiğim kadarıyla girişimler oldu ama bonservis bedelinde sıkıntı oldu. Lille de çok istekliydi ve bende kararımı bu yönde kullandım." dedi.

"Nicolas Pepe büyük yetenek"

Son olarak Nicolas Pepe hakkında konuşan Zeki, "Büyük yetenek bence. Bir daha ki seneye büyük takıma transfer yapar. Zaten isteyende olmuş. Hücum anlamında bana çok yardımcı oluyor." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler