Melissa Vargas'ın takımı Çin Ligi'nde şampiyon oldu!

03.02.2024 - 12:21 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 13:48

Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas'ın forma giydiği Çin ekibi Tianjin Bohai Bank, Çin Ligi'nde şampiyon oldu. İşte detaylar...

Melissa Vargas'ın takımı Çin Ligi'nde şampiyon oldu!

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda da forma giyen Melissa Vargas'ın Çinli ekibi bir kez daha şampiyon. Tianjin Bohai Bank, Çin Ligi'deki final serisini maçlarını 3-1 kazanarak şampiyon oldu. 

Vargas, Çin'de tek maça çıkabildi

Melissa Vargas geçtiğimiz haftalarda sakatlık yaşadı. Omzundaki eski sakatlığın tekrarladığı belirtilen voleybolcu sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Vargas, omzundaki problem yüzünden bu sezon Tianjin Bohai Bank'ta sadece bir maça çıkabildi. 

İlgini Çekebilir
FLAŞ | Fenerbahçe, Melissa Vargas ile anlaşma sağladı!
Habere Git

Tianjin bir kez daha şampiyon

Melissa Vargas'ın takımı Tianjin Bohai Bank ise Çin Ligi'ndeki final serisinin dördüncü maçında Shanghai Bright Ubest karşısında 3-1 galip geldi. Final serisindeki 4 maçın ardından karşılaşmalarda 3-1 üstünlük kuran Tianjin, Çin Ligi'nde üst üste 3. kez şampiyon oldu. 

İlgini Çekebilir
Paola Egonu'dan Giovanni Guidetti itirafı!
Habere Git

Sezonun oyuncusu Yingying

Tianjin Bohai Bank'in Çin Ligi'nde bir şampiyonluk daha yaşamasının ardından sezonun en iyisi de belli oldu. Tianjin'in Çinli voleybolcusu Li Yingying, Çin Ligi'nde 2023-24 sezonunun en değerli oyuncusu seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler