Memleket Partisi üyelik işlemleri nasıl yapılır?

18.05.2021 - 17:25 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 17:36

Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi'ne her gün binlerce kişi üye oluyor. Peki, üyelik işlemleri nasıl gerçekleştiriliyor?

Memleket Partisi üyelik işlemleri nasıl yapılır?

Yaklaşık 1 yıl önce "Memleket Hareketi" başlığıyla yola çıkan Muharrem İnce ve arkadaşları, bir gün önce Memleket Partisi'ni resmen kurdu. CHP ve İyi Partisi başta olmak üzere, çeşitli parti üyeleri; yeni kurulan bu partiye üye olmanın yollarını araştırıyor. Memleket Partisi'nin yeni kurulan bir internet adresi olmakla beraber, üyelik işlemlerinin nasıl gerçekleştiği de merak edilenler arasında. İşte, Memleket Partisi üyelik işlemlerine dair merak edilenler...

Memleket Partisi üyelik işlemleri

17 Mayıs 2021'de kurulan, çiçeği burnunda Memleket Partisi'ne üye olabilmek için izlemeniz gereken iki yol bulunuyor. Bunlar;

  • Memleket Partisi'nin internet adresine girmek
  • veya Memleket Partisi'nin genel merkezine gitmek

 

 

Partinin web sitesi

Memleket Partisi'nin henüz yeni kurulmuş, "Memleketpartisi.org" adında bir web sitesi bulunmaktadır. Bu siteye girip iletişim bölümünden üyelik işlemleri hakkında bilgi alabilir, üyelik için gerekli olan bilgileri öğrenebilirsiniz.

Genel merkez binası...

Web sitesinde herhangi bir bilgilendirme alamadıysanız, Ankara Çetin Emeç Bulvarı'ndaki genel merkez binasına gidip, üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Memleket Partisi'nin üyelik işlemleri için henüz internet adresinde bir forum oluşturulmadı.

Senin için hazırladığımız haberler