Menajeri açıkladı: "Beşiktaş için Sehic..."

30.06.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 16:47

Menajeri açıkladı: "Beşiktaş için Sehic..."

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve şu anda menajerlik yapan Murat Erdoğan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Emre Kılınç, Galatasaray'a katkı sağlar mı? Mehmet Özcan, yurt dışına mı transfer olacak? İbrahim Sehic, Beşiktaş'ın gündeminde mi?

Emre Kılınç, Galatasaray için biçilmiş kaftan!

Eski takımı Sivasspor'un başarılı futbolcusu Emre Kılınç hakkında konuşan Murat Erdoğan, "Emre Kılınç, lige damgasını vuran oyunculardan bir tanesi. Sivasspor'u iddialı hale getirdi. Emre Kılınç'ın Fatih Terim ve Galatasaray tarafından kabul göreceğini düşünüyorum. Kesinlikle katkı sağlayacaktır. Sivasspor'un bu futbolcularının sözleşmesini uzatmasını gerekiyordu. Bizim ülkemizde sorun gelene kadar sorunu çözmeye çalışmıyoruz. Galatasaray adına çok iyi bir transfer. Emre'nin yaşı da çok uygun ve Galatasaray için biçilmiş kaftan. Emre'nin yaptığı işi yapanlar var ancak yerli oyuncuları içeriye atarsanız bu daha kontrol edilebilir bir durum oluyor. Yerli sayısı arttıkça takımlar daha başarılı oluyor. Kulüplerimiz artık özüne dönüyor. Emre Kılınç'ın uzaktan şutları, adam eksiltmesi ve oyun zekası çok üst düzeyde. Belhanda'nın ayrılması Emre Kılınç'ı daha da ön plana çıkarır" şeklinde konuştu. 

Emin Bayram, Ozan Kabak'a benziyor!

Başakşehir karşılaşmasında başarılı bir performans gösteren genç futbolcu Emin Bayram hakkında da konuşan Murat Erdoğan, "Emin Bayram'ı altyapıda defalarca izledim. Türk futboluna çok büyük katkılar yapacaktır. Emin Bayram'ın bazı özellikleri Ozan Kabak'a benziyor. Emin Bayram'ı altyapıda en az 10 kez izledim. Savunmadan uzun paslar atıp takımını pozisyona sokabiliyor. Bu büyük bir artı" dedi.

"Mehmet Özcan'a ciddi bir ilgi var"

Transferde adı büyük kulüplerle de geçen futbolcusu Mehmet Özcan hakkında konuşan Erdoğan, "Mehmet Özcan, ciddi bir şekilde büyük takımların radarında. Eskişehirspor'daki gelişmeler onu kötü etkiledi ancak şu anda ciddi görüşmeler halindeyim. Mehmet Özcan'ın fiziksel bir üstünlüğü var ve ayak tekniği çok yüksek. Mehmet tam bir ön libero ve savunmacı ancak geçen hafta 1 gol ve 1 asist yaptı. Çok önemli bir oyuncu olmaya aday. Mehmet'e ciddi bir ilgi var. Transfer bitene kadar bir gizlilik ilkemiz var. Mehmet'in kişiliği ve karakteri çok önemli. Mehmet'in ayrıcalığı burada. Çok yüksek bir futbol ve kişilik karakteri var. Sadece yetenekle futbolcu olunamıyor. Duruş çok önemli. Türkiye'deki Süper Lig takımlarının çoğu ona ilgi ve alaka gösteriyor. Bizim önceliğimiz Mehmet'in performansına devam etmesi. Mehmet'in kadro yapısı içinde nerede olacağını görerek kararımızı vereceğiz. Burada önemli olan oyuncunun gittiği yerde oynaması" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş için Sehic..."

Son olarak Erzurumspor forması giyen futbolcusu Sehic'in geleceğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "İbrahim Sehic için birtakım görüşmeler yaptık ancak şu anda farklı bir durum var. Beşiktaş'ın içindeki yapılanma değişimi, öze dönüş ve pandemi süreci görüşmelerin seyrini değiştirdi. Beşiktaş'ın önceliği şu anda Sehic değil ancak bu Sehic'le alakalı değil. Bu durum Beşiktaş'ın yapılanma değişimiyle alakalı" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler