Menajeri açıkladı! 'Gelecek sezon gerçek Vida'yı herkes görecek'

10.05.2018 - 17:19 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 17:19

Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Domago Vida hakkında, menajeri Uğur Avadan çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Avadan ayrıca oyuncuları Uğur Çiftci ve Musa Çağıran hakkında da flaş açıklamalar yaptı.

'Hırvat Milli Takımı'nda düzenli oynayan bir oyuncu çok eleştiriliyor. Gelecek sezon gerçek Vida...'

"Vida 5 yıl D. Kiev forması giydi. Bu kadar uzun süre oynadıktan sonra alışması kolay değil. İklim farklı, futbol farklı ve yapısı oturmuş bir takıma geldi. Yaklaşık 2,5 ay kadar takımıdna az oynadı ve maç eksiği olması itibariyle eksikleri vardı ama gelecek sezon gerçek Vida ortaya çıkacaktır. Vida, kulüpten taraftardan ve yönetimden çok etkilendi. Dünya Kupası'nda forma giyecek. Çok önemli oyuncular var yakşalık 10 milyon euro üzerinde oyuncular var ve sürekli Vida oynuyor. Hırvat Milli Takımı'nda bu kadar değişmez oyuncu statüsüne gelmiş bir oyuncuyu çok fazla eleştiriyoruz gibi geliyor. Defansı önde oynayan bir takım arkada çabuk bir stoper kendini gösterebilir."

'Uğur Çiftci'ye teklif geldi ama...'


"Uğur Çiftci ile ilgili şunu söyleyelim. Kkontratı bitecek bir oyuncu ve geleceğini düşünecektir. Görüşmemiz sırasında Uğur, 'Ben Gençlerbirliği kulübünde doğdum, çok uzun zamandır burada oynuyorum sezon sonu görelim' dedi. Yurt dışından teklif geldi. Resmi bir teklif geldi. Takımı iki maçı kazanırsa 36 yapabilir diğer takımların iki maç kaybetme durumu var. Osmanlıspor ve Konyaspor'un iki maçını kaybetmesi durumunda şansı var. Alanyaspor'un yine maçları çok zor. Şu konumda transfer konuşmak doğru değil. Sezon sonu sözleşmesi bitecek. Acele etmek doğru değil. Milli Takım adaylarından bir oyuncu 1992 doğumlu bir isim"

'Musa Çağıran için kararı Osmanlıspor verecektir'

"Musa Çağıran'ın durumu biraz farklı Osmanlıspor ile 2 yıl sözleşmesi var. Bu sezon toplam 8 gol atmış merkez orta saha oynuyor. Karar tabii Osmanlıspor'un olacak. İnşallah bir Ankaralı olarak iki Ankara ekibininde ligde kalmasını isterim"

Senin için hazırladığımız haberler