Morutan'ın Menajeri Victor Becali'den Galatasaray Ve Transfer Açıklaması

30.03.2023 - 17:42 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 17:53

Galatasaray'dan İtalya Seri B takımı Pisa'ya kiralık olarak transfer olan Olimpiu Morutan'ın menajerinden genç oyuncunun gelecek planı hakkında açıklama geldi. Detaylar...

Morutan'ın Menajeri Victor Becali'den Galatasaray Ve Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak İtalya ikinci ligi olan Serie B'de mücadele eden Pisa'ya kiralık olarak giden Morutan'ın sezon sonunda Sarı-Kırmızılılara dönüp dönmeyeceği merak konusu olmaya başladı. Genç oyuncunun menajerinden konu hakkında açıklama geldi. Detaylar...

''Türkiye'ye geri dönmeyecek''

Morutan'ın durumuyla ilgili La Nazione'ye açıklama yapan Becali, "Morutan, büyük ihtimalle İtalya'da kalacak. Kesinlikle Türkiye'ye geri dönmeyecek. İtalyan kulüpleri, Morutan'a ilgi duyuyor. Ancak öncelik Pisa'da. Satın alma opsiyonunu kullanmazsa diğer kulüplerle transfer görüşmeleri yapacağız." ifadelerini kullandı.

Salernitana göze kestirdi

 Bir dönem Galatasaray'ın kalesini koruyan Morgan de Sanctis, sportif direktör olarak görev yaptığı Salernitana'ya transfer etmek için görüşmeleri sürdürdüğü iddia edilmeye başlandı. Devre arasında bonservisini almak isterken anlaşma sağlanamadığı için sezon sonunu bekledikleri ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan bonservis atağı! Ücret...
Habere Git

Pisa, opsiyonu düşürmek istedi

Salernitana'nın gelen teklifi üzerine Pisa daha önce 5.5 milyon euro'luk opsiyonu indirip almak istese de Galatasaray, 5.5 milyon euro'dan aşağı oyuncuyu vermeyeceklerini iletti.

13 gole katkı sağladı

Pisa'da 28 Serie B maçına çıkan 23 yaşındaki Morutan, 6 gol atıp 7 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler