Menajeri açıkladı! Trabzonspor'dan sonra Avrupa'ya gidecek...

11.06.2020 - 17:41 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 17:52

Volkan Şen neden Adana Demirspor'u seçti? Emre Demir yurt dışına mı transfer olacak? Burak Kapacak için yurt dışından teklif var mı? Trabzonspor, Anıl Rahmi Başaran'ı yurt dışına mı satmak istiyor? Orkan Çınar büyük kulüplere dönmek mi istiyor? Menajer Metin Korkmaz temsil ettiği oyuncularla ilgili tüm bu soruları Spor Kazanı programında yanıtladı.

Menajeri açıkladı! Trabzonspor'dan sonra Avrupa'ya gidecek...

Menajer Metin Korkmaz, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Volkan Şen neden Adana Demirspor'u seçti? Emre Demir yurt dışına mı transfer olacak? Burak Kapacak için yurt dışından teklif var mı? Trabzonspor, Anıl Rahmi Başaran'ı yurt dışına mı satmak istiyor? Orkan Çınar büyük kulüplere dönmek mi istiyor? Menajer Metin Korkmaz temsil ettiği oyuncularla ilgili tüm bu soruları Spor Kazanı programında yanıtladı.

İlk 2'den çıkmak istiyoruz!

FIFA Menajeri ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Danışmanı Metin Korkmaz, "26 günlük bir kampımız oldu. Başkanımız burada büyük bir fedakarlık yaptı. Biz hazırız. İnşallah yaptığımız bütün hazırlıklar sahaya yansır. Murat Sancak'tan sonra Adana Demirspor çok değişti. Bu takıma verilen destek takdir edilmeli. Futbolda şans faktörü yanınızda olmalı. Bu sene Süper Lig'e daha yakınız. Şans yanımızda olursa bu sene Süper Lig'e çıkacağız. Şu anda takımdaki birliktelik ve çalışma temposu çok üst düzey. İlk ikiden çıkacağımızı düşünüyoruz. Volkan Şen'i 5-6 tane Süper Lig kulübü istiyordu ancak o burayı tercih etti. Volkan Şen'in burayı seçmesindeki en büyük faktör Murat Sancak" şeklinde konuştu.

Emre Demir büyük takımlara transfer olabilir!

Menajer Metin Korkmaz, temsil ettiği Kayserispor'un genç futbolcusu Emre Demir'in geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Metin Korkmaz, "Emre Demir'in kariyer planlamasını Ahmet Bulut'la beraber yapıyoruz. Emre Demir'i 9 yaşından beri takip ediyorum. Tükriye'de Arda Turan'ın taşıdığı bayrağı alabilecek 2 oyuncudan biri Emre Demir. Emre'den beklentimiz çok büyük. Emre umarım bizi yurt dışında en iyi şekilde temsil edecek. Emre Demir'e yurt dışından 7-8 tane teklif geldi ancak Emre şu anda 16 yaşında. Emre Demir'in yurt dışındaki kariyer planlamasına şimdiden başladık. Emre Demir 18 yaşına girdikten sonra %100 yurt dışına transfer olacak. Kayserispor onun önünü açacaktır. Emre Demir yurt dışına gitmeden önce bir büyük kulüp görebilir. Emre için en doğru kararı vermek istiyoruz. Emre Demir büyük kulüplerden bir tanesine transfer olabilir" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğü futbolculuğunu geçecek!

Metin Korkmaz, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük kariyeriyle ilgili umutlu konuştu. Metin Korkmaz, "Sergen Yalçın benim çok iyi bir arkadaşım. Sergen Yalçın büyük bir futbolcuydu ve futbolculuk döneminde bir efsaneydi. Sergen Yalçın futbolculuk kariyerinde yapamadıklarını teknik direktörlük kariyerinde yapacaktır. Sergen Yalçın futbolu çok iyi biliyor ve çok zeki bir insan" dedi.

Trabzonspor'dan sonra Avrupa'ya gidecek!

Metin Korkmaz, Trabzonspor'la anlaşan futbolcusu Anıl Rahmi Başaran'ın geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Metin Korkmaz, "Anıl Rahmi çok yetenekli bir oyuncu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu çok doğru işler yapıyor. Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Anıl Rahmi'yi 5 tane Süper Lig kulübü istedi. Anıl Rahmi Başaran inşallah buradan Avrupa'ya gidecek" dedi.

Burak Kapacak için yurt dışından resmi teklif aldık!

Metin Korkmaz, temsil ettiği ve sezon başında bir sakatlık geçiren Bursaspor'un genç futbolcusu Burak Kapacak için yurt dışından teklifler aldığını söyledi. Metin Korkmaz, "Burak Kapacak için yurt dışından resmi teklif aldık. Bursaspor şu anda bir şampiyonluk yarışı veriyor. Burak çok önemli bir oyuncu. Burak'ın şu andaki tek amacı Bursaspor'un şampiyonluğu. Burak Kapacak için umarım hayırlısı neyse o olur" ifadelerini kullandu.

Orkan Çınar'ın yeteneği tartışılmaz!

Metin Korkmaz son olarak Ankaragücü forması giyen futbolcusu Orkan Çınar'la ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Korkmaz, "Orkan Çınar şu anda Ankaragücü'nde çok mutlu. Okran, şu anki hocasını çok seviyor. Orkan şu anda 24 yaşında. Şu anda önemli olan Orkan Çınar'ın mutlu olması. Orkan büyük kulüplere daha güçlü bir şekilde dönecektir. Orkan'ın yeteneği tartışılmaz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler