Mateo Cassierra'nın menajeri Fenerbahçe'yi resmen açıkladı | Transfer haberleri

12.06.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 16:39

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdürürken yıldız futbolcunun menajeri sarı lacivertli kulübün oyuncuyla ilgilendiğini açıkladı.

Mateo Cassierra'nın menajeri Fenerbahçe'yi resmen açıkladı | Transfer haberleri

Yeni sezon öncesi hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Mergin Berisha, Serdar Dursun ve Enner Valencia üçlüsünden kurulu forvet hattından istediği verimi alamamıştı. Kanarya, gelecek sezon için golcü arayışlarına başlarken öne çıkan isim Jesus'un eski öğrencisi Gabigol olmuştu.

Cassierra'nın menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Rusya'nın Sochi takımında forma giyen Mateo Cassierra'ya, Fenerbahçe'nin ilgi duyduğu ortaya çıktı. Oyuncunun menajeri, konuya ilişkin Yunan basınına konuştu. 

İlgini Çekebilir
Brezilya basınından al haberi! Transferde Botafago'nun rakibi Fenerbahçe
Habere Git

"Fenerbahçe'nin ilgisi var"

Kolombiyalı futbolcunun menajeri Petropoulos, Yunan basınına yaptığı açıklamada, "Cassiera ile ilgilenen kulüpleri açıklamaya hazırım. Birincisi Rusya'dan Zenit. Zenit dışında River Plate ve Kızılyıldız da iyi sözleşmeler teklif etti. Ayrıca, oyuncuma Olympiakos ve Fenerbahçe'nin de ilgisi var." dedi.

Mateo Cassierra'nın performansı

Güncel piyasa değeri 4,5 milyon Euro olan 25 yaşındaki futbolcu Sochi formasıyla geride kalan sezonda 26 maça çıkarken 14 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Sağ ayağını kullanan 1.79m boyundaki Kolombiyalı golcü kariyerinde Deportivo Cali, Ajax, FC Groningen, Racing Club ve Belenenses formaları giydi.

Senin için hazırladığımız haberler