Menajeri son noktayı koydu! İrfan Can'ın yeni adresi...

16.12.2020 - 16:36 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 16:36

Medipol Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci'nin adı Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılıyor. Yıldız futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, İrfan Can'ın transferi ile ilgili açıklamalar yaptı. Altıparmak, İrfan Can'ın hedefinin Avrupa olduğunu söyledi. Öte yandan Batur Altıparmak Fenerbahçeli Caner Erkin ve Galatasaraylı Selçuk İnan'ın hakkında da değerlendirmeler yaptı. İşte detaylar...

Menajeri son noktayı koydu! İrfan Can'ın yeni adresi...

Medipol Başakşehir'de forma giyen İrfan Can Kahveci'nin menajeri Batur Altıparmak, başarılı futbolcunun hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili açıklamalar yaptı.

"Kahveci, Avrupa'da oynamak istiyor"

Skorer'e konuşan Altıparmak, "Şu an için bize ulaşan resmi teklif yok. Kendisi de futbol kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Zaten Başkan da daha önce uygun teklif gelmesi halinde yurt dışına gitmesine sıcak baktığını açıklamıştı" dedi.

"Caner Erkin'in defansif yönü zayıf değil"

Öte yandan Fenerbahçe'de forma giyen tecrübeli sol bek Caner Erkin hakkında da konuşan Altıparmak, "Caner her sene zaten 2 ile 5 arası gol atıyor. 10-15 arası da asist yapıyor. Defansif yönünün zayıf olduğu söyleniyor. Ben bu görüşe katılmıyorum. Zaten bu yönü daha güçlü olsaydı Türkiye'de durmazdı. Inter'e de gittik. Teknik adam değişikliğinden dolayı Beşiktaş'a döndü. Hocanın (Frank De Boer) kendisini oynatmayacağını düşünüyordu" şeklinde konuştu.

"Selçuk İnan kendisini yetiştiriyor"

Futbolculuk döneminde menajerliğini yaptığı Selçuk İnan'ı da değerlendiren menajer Altıparmak, "Daha futbolu yeni bıraktı. Fatih hocanın yanında bireysel anlamda kendini geliştiriyor. Futbol adamları, kariyerine nokta koyduğu zaman önce sevk ve idareyi öğreniyor. Selçuk o konuda yetiştiriyor" diyerek sözlerini noktaladı.

İrfan Can Kahveci'nin performansı

1995 doğumlu yıldız, futbol hayatına Gençlerbirliği'nin atyapısında başladı. 1 sezon Hacettepe'de forma giyen İrfanCan Kahveci 2014 yılında Gençlerbirliği'nin A Takımı'na geçti. 2017 yılında da Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci'nin kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi var.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde dikkat çeken İrfan Can Kahveci 6 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapmayı başardı. Öte yandan ligde de 11 maçta forma giyen Kahevci 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Öte yandan kariyeriden toplam 259 maça çıkan İrfan 35 gol atıp 30 da asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler