Alexis Sanchez'in menajeri transfer için İstanbul'a geliyor! Galatasaray...

06.06.2022 - 14:50 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 15:07

İtalyan basını, Inter forması giyen Şilili golcü Alexis Sanchez'in menajerinin transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a geleceğini yazdı. İşte detaylar...

Alexis Sanchez'in menajeri transfer için İstanbul'a geliyor! Galatasaray...

Galatasaray'da 11 Haziran'daki seçim yaklaştıkça transfer iddiaları da artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon beklenmedik sonuçlar alarak hedeflerinden uzaklaşan sarı-kırmızılılar, iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Alexis Sanchez, Aslan'ın gündeminde

Hücum hattında çeşitliliği artırmayı amaçlayan Cimbom, gündem yaratacak bir hamle yapacak. Dünyaca ünlü bir isimle kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Alexis Sanchez'in transferi için kolları sıvadı.

Menajeri, Galatasaray için İstanbul'a geliyor iddiası

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İtalya'dan Futbol News 24 muhabiri Francesco Palluci, Alexis Sanchez'in menajerinin Galatasaray yetkilileriyle transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geleceğini iddia etti. 

2 yıllık sözleşme

Palluci, "Türkler, El Nino'yu (Sanchez) Süper Lig'e götürme konusunda ciddi" ifadelerini kullanırken, Galatasaray'ın Sanchez'e 2 yıllık sözleşme teklif edeceğini kaydetti.

İtalyan gazeteci ayrıca, "Önümüzdeki iki hafta boyunca menajeri Felicevich, müzakerelere devam edip etmemek konusunda neler olabileceğini görmek için Anadolu topraklarına gidip, görüşmeler yapacak" sözlerini kaydetti.

İlgini Çekebilir
Seri, Galatasaray için hazır! İşte istediği rakam...
Habere Git

39 maçta 9 gol, 5 asist

Galatasaray'da seçimin ardından 33 yaşındaki golcüyle ilgili seçimin önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. Deneyimli hücum oyuncusu geçtiğimiz sezon Inter formasıyla 39 resmi maçta forma giydi. Şilili yıldız bu karşılaşmalarda 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

1 yıl daha sözleşmesi var

Dünyaca ünlü oyuncunun Inter ile sözleşmesi 2023 yılunda sona erecek. Şili Milli Takımı'nda 146 maçta boy gösteren yıldız futbolcu, 48 gollük katkı verdi. Alexis Sanchez'in güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler