Menajerinden Cengiz Ünder açıklaması! Okay hakkında ise...

13.08.2017 - 20:41 | Son Güncellenme: 13.08.2017 - 20:41

Menajerinden Cengiz Ünder açıklaması! Okay hakkında ise...

AJANSSPOR - Medipol Başakşehir'den Roma'ya transfer olan milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında menajeri Ömer Koray Uzun'dan açıklama geldi.

İtalyan basınına konuşan Uzun, Roma'yı seçme sebepleri ile ilgili olarak, "Monchi bir sihirbaz. Sevilla'da çalıştığından beri Cengiz'i takip ediyordu ve Başakşehir'de yaptığı patlamanın ardından onu İtalya'ya getirmeye karar verdi. Bu, Roma'nın projesine "evet" deme nedenlerimizden biriydi" dedi.

Cengiz'in menajeri, "Bu transfer dönemindeki en önemli hamlelerden biri olduğuna inanıyorum, tabi ki Cengiz'e zaman tanımak ve sabırlı olmak lazım. Kendi ülkesinden tamamen farklı bir ülkeye geldi. Ayrıca İspanya, İngiltere, Almanya ve Rusya'dan da isteyenler oldu" diye konuştu.

Ömer Koray Uzun, "Başakşehir ile sözleşme imzaladığımız zaman düşüncemiz orada iki yıl kalmak ve daha sonra Avrupa'ya gitmekti. Başakşehir bizi anladı ve Cengiz'in transferinin kapılarını açtı. Birlikte Roma'nın ideal ve mükemmel bir proje olduğunu hemen fark ettik" ifadesini kullandı.

Ömer Koray Uzun Trabzonspor forması giyen Okay Yokuşlu hakkında da, "Okay Yokuşlu'nun kısa bir süre içerisinde Avrupa'ya gelmek için birçok şansı olduğunu söyleyebilirim. Bunu göz önünde bulundurun" diye görüş bildirdi.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler