Menajerinden flaş açıklama! Belhanda ve Trezeguet'e teklif var mı?

20.12.2018 - 17:12 | Son Güncellenme: 20.12.2018 - 20:12

Menajerinden flaş açıklama! Belhanda ve Trezeguet'e teklif var mı?

Belhanda'nın ve Trezeguet'in Türkiye haklarını elinde bulunduran William D’avila, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Trezeguet ve Belhanda'nın transferleri hakkında bilgi veren D’avila'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Trezeguet'nin ailesi memnun değil

Arap ülkerinden hangi kulüplerin teklifte bulunduğunu söyleyemem. Ama bir teklif var ve bu kulüp Al Ain değil. Oyuncunun ayrılmak istediğini biliyoruz ancak durum netleşmedi. Önümüzdeki dönem olacak, bilmiyoruz.

Ocak ayında ne olacak bilmiyoruz. Trezeguet'nin ailesi ayrılmak niyetinde. Başka bir ülkeye mi gider, İstanbul'da başka bir takıma mı gider belli değil. Mevcut şartlar onları rahatsız ediyor. Seçenekler var ama kesin bir şey söyleyemiyorum.

İstanbul'un büyük kulüpleri ilgileniyor. Fakat Kasımpaşa'nın ne düşündüğü önemli. Kasımpaşa'nın vereceği karara saygı duyuyorum. Kasımpaşa böyle bir oyuncuyu gönderirse yerine onun gibi kaliteli birini alması gerekir. Transfer eden takımın, Kasımpaşa'nın ve bizim de mutlu olmamız lazım. İstanbul'un büyük takımlarının da ilgisi var, bunu söyleyebilirim.

"Fatih Terim, Belhanda'dan çok memnun"

Belhanda'ya bir teklif yok ama somut anlamda ilgilenen takımlar var. Trezeguet için ne söylediysem, Trezeguet için de aynısını söyleyebilirim. Görüşmeler devam ederken bir tarafın mutsuz olması, anlaşmayı ortadan kaldırır.

Fatih Terim, Belhanda'dan çok memnun. Takımın kilit oyuncularından biri olduğunu düşünüyorum. Kısaca ilgi var ama teklif yok.

Nice, Belhanda'yı beğeniyor. Borussia Dortmund'dan da resmi bir teklif gelmedi. Aracılardan bazı ilgiler geliyor. Ocak ayında göreceğiz

Senin için hazırladığımız haberler