Beşiktaş Steven Berghuis ile temasa geçti! Yeşil ışık gelirse Ajax'ın kapısı çalınacak

02.06.2024 - 10:38 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 10:47

Beşiktaş, devre arasında gündemine aldığı Steven Berghuis ile tekrar temasa geçti. Ajax ile transfer görüşmelerinin başlaması için oyuncunun cevabı bekleniyor.

Beşiktaş Steven Berghuis ile temasa geçti! Yeşil ışık gelirse Ajax'ın kapısı çalınacak

2023/24 sezonunda kötü bir dönemden geçen Beşiktaş Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. UEFA Konferans Ligi'ne ise grup aşamasında veda eden Siyah-Beyazlılar, kötü geçen sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak noktalamayı başardı. Hasan Arat yönetimi, yeni sezon planlamasına başladı.

Beşiktaş Berghuis ile temasa geçti

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş, 2023/24 sezonu kış transfer döneminde de gündemine aldığı Steven Berghuis'i tekrar transfer listesine ekledi. Siyah-Beyazlılar 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile menajerler aracılığıyla temasa geçti.

Oyuncunun cevabı bekleniyor

Steven Berghuis için çalışmalarını sıklaştıran Beşiktaş yönetimi, Hollandalı oyuncunun cevabını bekliyor. Berghuis'ten yeşil ışık alınması durumunda Ajax ile transfer görüşmelerine başlanacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Hırvat teknik adama teklif!
Habere Git

Ajax'a 2.5 milyon Euro teklif edilmişti

Kış transfer döneminde Ajax ile masaya oturan Beşiktaş, Steven Berghuis için 2.5 milyon Euro + bonus teklifinde bulunmuştu. Kara Kartal'ın bu teklifin de üzerine çıkabileceği belirtildi.

Steven Berghuis'in performansı

2023/24 sezonunda Ajax formasıyla 29 maça çıkan Steven Berghuis, 8 kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli sağ kanat, 10 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler