Menemenspor 1 puana duacı: "Yenilmemek de bir iştir"

27.12.2020 - 16:25 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 16:25

Menemenspor'u çalıştıran Dilaver Mutlu, Ankara Keçiörengücü ile oynadıkları ve 0-0 biten maçın ardından açıklamalar yaptı. Penaltı pozisyonu için ne dedi? İşte Dilaver Mutlu'nun

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu TFF 1. Lig’de sahalarında Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Dilaver Mutlu, takımın oyunundan memnun olduklarını ve gelecek hafta Adana Demirspor deplasmanından puan veya puanlar almak istediklerini ifade etti.

"Yenilmemek de bir iştir"

Mutlu, ligin sistemli ve iyi oyun oynayan takımlarından biriyle karşılaştıklarını belirterek, “Rakibimizi iyi analiz ettik, biz de iyi bir müsabaka çıkardık. Son haftalarda iyi futbol oynayıp iyi mücadele ediyoruz. Rakibimize hiç net gol pozisyonu vermedik. Kamara ile yüzde yüz bir tane karşı karşıya gol kaçırdık. Penaltılı bir pozisyonumuz vardı. Bize uzaktı ama sanki ceza sahası içinde başlamıştı. Takımımızdan memnunuz, oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Yenemediğimiz maçta yenilmemek de bir iş. 1 puan aldık, Adana’dan da puan veya puanlarla dönüp ligin ilk yarısını kapatmak istiyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler