Mensah: Hakem çok iyi bir maç yönetti

09.02.2019 - 01:49 | Son Güncellenme: 09.02.2019 - 01:49

21. haftanın açılış maçında Fenerbahçe'yi ağırlayan Kayserispor,  Sarı-Lacivertli takımı 1-0 geçerek 3 puan aldı.

Ev sahibinin golü 87. dakikada Artem Kravets'ten geldi. Hakem Alper Ulusoy'un kararları tartışma yarattı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mensah, şu ifadeleri kullandı:

'Hakem maçı çok iyi yönetti'

"Çok önemli bir maçtı. Çok iyi oynamaya başlayan Fenerbahçe'ye karşı çok zorlu bir mücadeleye çıktık. En az 1 puan almayı hedefliyorduk. Soldado'nun da kırmızı kart görmesi bizim lehimize oldu ve maçı kazanmayı başardık. Çok zorlu mücadele oldu, hakem çok iyi yönetti. Maçı çok iyi yönetti. Biz de bu kadar önemli maçı hak ederek kazandık. Ligde üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz."

"Gol nizamiydi"

Maçın ardından Kayserisporlu Lopes'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

'VAR' ile iptal edilen golün iptal olmadığını savunan Lopes "Büyük bir maç kazanınca içeride partinin olması normal. Kazandık ve partiyi biz yaptık. Galibiyeti hak ettik. İlk attığımız golde de faul olduğunu düşünmüyorum. Kazandık ve mutluyuz.
Devre arası transferi takıma faydalı olur ama biz bu kadar kaliteli bir kadroyla yola devam edebileceğimizi gösterdik. Fenerbahçe karşısında da galibiyet alarak bunu bir daha gösterdik. Ayakları çok iyi olan Fenerbahçe karşısında kazanmak çok önemliydi." dedi.

"İlk 11'de oynamak önemli değil"

Kayserispor'lu Hasan Hüseyin Acar'dan da maç sonunda açıklamalar geldi.

Acar, şöyle konuştu:

"İlk 11 oynamak ya da sonra girmek önemli değil. Önemli olan kazanmak. Güzel bir galibiyet aldık. Rakibin 10 kişi kalması da etkili oldu. İç sahada üst üste 2 maç oynayacağımız için kazanmamız gerekiyordu. Umarım haftaya Göztepe karşısında da kazanırız."

Senin için hazırladığımız haberler