Mensah, Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Belli oldu...

02.04.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 16:33

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta forma giyen Bernard Mensah'ın sakatlığı ile ilgili resmi bir açıklama geldi. Mensah, 32. haftadaki Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İşte yanıtı...

Mensah, Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Belli oldu...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta Bernard Mensah'ın sakatlık durumu merak konusu oldu. Beşiktaş, Mensah'ın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamaya göre; Mensah'ın sakatlığı devam ediyor.

Mensah'ın sakatlığı devam ediyor

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın, Fenerbahçe ile oynadığı Süper Lig müsabakasında sol ayak bileğine aldığı darbe neticesinde ayak bileğinde ağrı oluşan futbolcumuz Bernard Mensah'a yapılan tetkikler neticesinde ayak bileğinde oluşan ödemin varlığını koruduğu tespit edilmiştir." denildi.

Mensah, Kasımpaşa maçında sahada olmayacak

Mensah'ın tedavisine sağlık ekibi tarafından devam edildiği kaydedildi. Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek olan Bernard Mensah hatırlanacağı üzere Kayserispor'dan transfer edilmişti.

Bu sezonki performansı

Bernard Mensah bu sezon Beşiktaş'ta bu sezon 28 maçta 4 gol atıp 1 de asist yaptı. Ganalı oyuncu toplamda 1474 dakika süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler